【由區議員起步】歐陽巧瑩離開TVB希望從政 將大麻合法化擺入政綱

118 回覆
54 Like 61 Dislike
食大麻點會食到好興奮...
明明食完個人就會好 mellow
使用大麻後通常會產生多種心理和生理上的反應,比如快感和興奮感
stone撚左
師兄借個位一用
(行動)打擊藍店嘅機會嚟喇- 投訴藍店違反<<預防及控制疾病條例>>新規例
https://lih.kg/1949260
藝人合約通常加埋冷河期
一定年期唔比從事相關行業
淨係記得佢叫人kiss my ball
其實你有無食大麻試過定紙上談兵
你講嘅副作用
飲酒一定嚴重過食大麻好多
其實我對別人反對食大麻無感覺
反正喺香港都係唔合法同埋都無乜可能合法
但啲人嘅反對理據真係太誇
一睇就知根本唔知食完大麻係咩感覺
推大麻係好
但屌你老母重諗住4年後重玩區選
正常秒秒鐘都想匪黨收皮改革制度
你老母打緊呢篇野就有幻覺
但一定唔係隊咗草先 鳩噏當秘訣
我當然未食過
因為犯法
個副作用是網上資料

你食過?
其實好少會有一年合約,通常 3年-8年不等
發展大麻農業
做返雞人工會高過議員
其實世界上好多地方都可以合法食大麻
簡單啲講,去過荷蘭就一定會去coffee shop
同嚟香港一定食蛋撻一樣
除非你只係成世留喺香港乜都無試過架啫

一睇就知你紙上談兵
食完大麻對社會嘅壞處係會令到社會慢哂
因為大家stone 坐喺到乜都唔做
痴撚線,毒品合法化,咁殺人強姦都合法化啦
我真係未食過
資料係網上睇到
唔通醫生又試過哂咁多病先有資格醫人?

食完大麻個人呆左都幾危險下喎
依家個重點係好多地方( first world,非落後地區)都合法化咗,咁即係唔係某啲人講到咁嚴重啦
外國好多醫生都唔反對人食大麻
生cancer 做緊化療時仲會叫病人食大麻舒緩痛楚
網上咁多資料你咪又只係揀啱你自己睇嘅嘢嚟相信擁護
網上都有話中國好自由好民主啦
咁你又去做打手做小粉紅呀?
乜都危險
你坐喺屋企都可能會火燭,行出街都會比車車死,食墨丸都會鯁親
同你講都嘥氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞