支那都有N號房 會員人數近千萬

134 回覆
253 Like 13 Dislike
扯你老味
女生性徵大概10-14歲開始,問題係未有性徵都j先變態。

明唔明?
即係真
還掂佢地大過咗都係愛国粉蛆
有冇人可以幫手將黃圈手足高手紹個頻道沖上四萬
https://lih.kg/1948385
有冇link
樓主借個位黎置頂可以嗎

要人要錢要資源!線下文宣全港大行動 重建文宣網絡
https://lih.kg/ausnGEU
唔洗起都知佢癲blocked
仲有咩可以講 我自己都冇睇哂條片
只係記憶中個女仔細細個 短手短腳 乜都未發育 綁著條馬尾 眼大大面尖尖 個樣幾清純 大個應該係靚女黎
變態佬未出現果陣同身邊2個女仔玩 笑起黎幾好睇

仲有條片好似落左filler d色怪怪地 好似以前3gp咁 另外條片個主角係上面個女仔 佢擋住身後2個女仔同班變態佬講野
可惜我果陣細細個聽唔明支那話 唔知佢地講乜
係,當初幼稚園嗰單就係入面d老師幫手注射迷藥送自己d學生上床
你依家諗返
覺得係支那定東南亞d人玩雛妓?
#555有份
有錢咩都玩過就感受唔到刺激,要搵其他野取代
之前見支那有group chat流出,d有錢佬買起成間孤兒院,然後一直搵新入黎既細路女,由細開始教佢服侍男人,到大左又明正言順做性奴,個女仔都覺得好正常
屌你老母
鐘意細路同戀童唔一樣
前者係純粹喜愛
後者係對住佢扯旗,咁都分唔清?
有d已經唔係屌細路,係屌bb
你有冇嘢啊?
咁俾你翻翻去五歲嗰陣俾人屌屎忽好唔好啊?
反對戀童癖唔係打壓
面對擁有壓倒性力量嘅大人兒童冇得自己揀接受唔接受
所有對於兒童嘅淫褻行為都可以叫做強姦
咁我問你反對強姦係咪又叫打壓強姦犯啊?
屌你咁感同身受
你係咪有份
同性戀有得揀
佢地係成人有自己判斷力
小朋友無足夠判斷力
只會比你班變態剝削
好似韓國咁閹鳩左你班仆街就啱
11歲具備自由意志?
你11歲嗰陣就明白性交嘅意義同埋佢嘅風險?
11歲就可以性交嘅唯一結果係將更細個嘅小朋友暴露係你呢班仆街戀童癖嘅威脅
俾你呢班仆街降低到11歲嗰陣你就會講8歲有自由意志㗎啦
結果就係無限loop呢個循環
你又問過11歲小朋友佢哋點諗未啊?
你班戀童癖唔單止變態,而且自私到令人作嘔
愈知得多呢d新聞就愈覺得男人內心真係變態過女人太多
或者咁講
真正鍾意細路嘅人係唔會傷害佢地
一個大人將自己嘅私慾性慾建設於未懂事嘅小朋友身上
就變成唔係單單喜愛、保護咁簡單 而係渴望激情
追求身體上嘅快感 係野獸般唔單純嘅愛

的確係人都鍾意可愛嘅嘢
正常嘅人係會因為可愛而想保護

但依家講緊拍搞細路片
已經唔係正常人 係畜生都不如
啲大嘅動物都仲識保護細嘅
嗰800萬註冊得去睇搞細路片嘅
好明顯就係後者
被打壓嘅係小朋友呀屌 仲話人恐戀童 好撚嘔心
絕對係支那人黎 條片冇字幕聽唔明講乜 而且佢講乜我都唔記得哂 但絕對係普通話黎
唔知雛妓對客係咩樣 但係諗番條片個感覺似係禁室培慾多過似玩雛妓
不過幾個女仔又冇反抗認左命咁 但係對住變態佬講野個表情又唔似所以我都唔知到底係咪雛妓
仆街 我而家愈諗愈清晰 成個腦都係個女仔唔舒服嘅表情
即係真喇
中国人有冇人性㗎 細路都搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞