台灣之光!入境就攔截 台大研發出30秒篩檢無症狀肺炎者

304 回覆
1043 Like 8 Dislike
後悔同台灣男朋友分咗手
衣家點睇都係香港似繁體支那多啲
細心一睇似係單驗肺部功能,只能做初步篩檢,未能話完全準確
之前科大定理大都發明左個快速測試
政府有冇用到?
好事嚟

只係中國ip先會見到

明明中大biomedical engineering 都幾出名同好似間唔中出d新既療法果d
Push
首先你要知道
香港d高官眼中d藍牙手帶已經係超高科技產品
社會、政府都唔鼓勵科研,要靠呢d宣傳黎平衡下心理都係應該既
當年好多人信政府推生科走去讀生科,結果。。。
「唸了生科,一生科科」
taiwan no. 1
除左用黎阻入境
仲可以用黎夾走有病毒概人

宜家全世界都跟緊03年香港sars同南泡概做法
Suckerberg為左suck支共條撚都可以大搞censorship
幫你宣傳真係碎料黎
Taiwan No. 1!

台灣之光!

恕我真係睇唔出 有料與無料 同 「宣傳」方式有咩邏輯關係
香港人用 linux 都唔敢
成套邏輯係你搞出黎,點解問返我?
不如你解釋下點解「香港以外既大學有宣傳就係掂,香港既大學有宣傳就係無料到既表現」先

我都話真正有料係唔需要搞呢d宣傳,既然都冇需要宣傳,又何來得出你既邏輯
就好似富山化學隻藥咁,支那政府confirm左話可以用黎醫武肺
https://news.now.com/mobile/international/player?newsId=384824

咁富山化學有冇即刻宣傳自己隻藥可以用黎醫武肺?
http://fftc.fujifilm.co.jp/press/index.html
冇啦係咪?

與其浪費咁多資源去谷ranking搞PR,不如拎黎做下實事認真搞科研,改善下個scene好過
到有朝一日真係整到勁野出黎又好用既話,人地自然會幫你間接宣傳
呢舖中共想派死士都冇用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞