新民調:民進黨政府民望,創下台灣民調史有紀錄以來新高

171 回覆
666 Like 5 Dislike
中共:瞓醒未😡
共諜:系系😅
呢獲抗疫佢真係好野,睇記者會個種公開透明,同埋句句肺腑之言,真係加晒分
ENGLISH又俾佢全權指揮,基本上只要台灣壓得住個感染人數一路低過香港新加坡韓國日本,就算個數升都唔會點俾人屌
順時中,逆時中
硬係要批評下人黎突顯下自己嘅存在價值
咁米好似97前 董建華當選 中國深圳開臨立會 一樣

到時 韓國瑜 會成立影子內閣一直搞局
中國人不過係中華民國
支那人
輸左實封唔到支那關
國民黨實日日搞事
改個黨名叫民眾黨,同民進黨讀音咁似考驗廣東話地區,講野有懶音都撈亂
精條毛,只係一班跟程序既機械人
順境時緊係冇問題
逆境時冇debug方法立即仆街
咁應該幫下口,話如果韓國魚做到總統,引入大量中國人到台灣
台灣肯定變疫國
睇佢YOUTUBE都知
https://www.youtube.com/user/ingwen831/playlists

相像下同樣既野係777做

黑白狗
如果香港有
今次應該疫情
唔會比台灣差
官到無求膽自大
賴清德或者鄭文燦
做咗副總統好少可能夠再下一城
民主國家如歐洲,需要大多數人民醒覺先得
因為政府只會為錢奶
但見咁多人仲係話Chinese virus, Wuhan Coronavirus 係racism就知條路仲好漫長
係多咗人反中,但唔夠多
而且多數係本身就歧視Asians,而唔係真正醒覺
Google 第二個數據中心就黎落成。
而Amazon 將會係台灣起三至四個數據中心。
Microsoft 都籌備緊

係擔心唔夠電。
嗰24%唔滿意嘅究竟想點
應該一機機咁送佢哋過對岸共享支那人榮耀永遠唔好返嚟,等香港啲後生手足fill up佢哋嘅公民資格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞