比利算唔算係沽名釣譽既球壇垃圾

53 回覆
34 Like 23 Dislike
如題:比利算唔算係沽名釣譽嘅球壇垃圾?
一個唔識現代足球既撚樣,剩係掛住以前一扭幾果D森巴足球員,吹到C朗好過美斯,請問你件垃圾比利攞過幾多屆歐聯呀?? 攞過幾多屆金球獎呀??? 攞過幾多屆歐洲足球先生呀???

睇到篇報導真係睇到嬲左
比利:C朗好過美斯 但我係史上最好
https://hk.sports.yahoo.com/amphtml/news/%E6%AF%94%E5%88%A9-c%E6%9C%97%E5%A5%BD%E9%81%8E%E7%BE%8E%E6%96%AF-%E4%BD%86%E6%88%91%E4%BF%82%E5%8F%B2%E4%B8%8A%E6%9C%80%E5%A5%BD-130806768.html

Pele chooses Ronaldo over Messi as best football player
https://dailypost.ng/2020/03/25/pele-chooses-ronaldo-over-messi-as-best-football-player/amp/

屌你老母,死老野,識唔識波?
6屆金球輸5屆金球?
弱智球王比利, 加減數都唔識計
祝你中武漢肺炎。
yes sir
No sir
鳩蛇你好 你點影的
Yes Sir ! Sorry Sir
No sir
你點算的
你點沽的
美斯頭dupdup肯定係最勁啦
球壇上美斯會輸任何一人咩?
無睇開波,但係阿李力持就肯撚定係沽名釣譽嘅奶共影壇垃圾,祝佢瀨埋中国武汉肺炎!
條撚樣比人吹大咗 放係依家比到盡同拉福舒特同level
無得轉會去歐洲點撚樣踢歐聯?
咪就係,講到我美斯咁廢,叫佢依家同美斯踢一場囉,垃圾比利
死差佬
踢日職踢到曉飛,去到歐聯都係垃圾
冇踢過歐聯就=球王??

冇人會服,條友根本唔識波
垃圾比利
通渠王 一挑45 球過頂 重炮 爆炸力 頭鎚 怪物都比你講撚到垃圾不如 識波帝 讚佢個班名宿全部都比唔上你條 「球評家」 啦!
今日生日 願望係要你嘅一個訂閱 幫我光復香港
https://lih.kg/1942882
vinicius生於50年前可能都係球王
樓主花迷唔抵得比利講出個事實
事實?
事實係比利唔識現代足球,講錯晒囉。
美斯91球破薛高紀錄時,有訪問過
話係巴西踢每年有個叫州聯賽,強弱懸殊,每年都擦到好多球

類似賤種朗 d立陶宛 亞美尼亞呢d級數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞