有無絲做過New Beauty個B6豐胸療程

11 回覆
0 Like 2 Dislike
公廁成日彈出嚟話好抵又無效退款
facebook又見好多人cm問幾錢點預約
但就係無做過嘅人講做完點
想知有無絲打做過
我幫你做啦
你做過?
唔好做 new beauty hard sell到仆街
幾萬幾萬咁sell 佢前身係perfect medical 前前身叫必瘦站 你上網search下就知間野有幾黑店靜係識搵tvb啲藝人不斷賣廣告 氹人入坑
黑店嚟
其實睇佢啲廣告就知佢假啦,連演員都演唔出真心讚嘆既戲碼,仲要係咁以Google下都有好多人話佢係黑店
免費試做過 肯定係冇用嘅 你唔用機自己按都一樣即時有佢個「大咗少少」嘅效果
真係唔好去 sell到你傻
近排去過
yes
18000 有12次(3個月basic療程,有機加推拿,效果一般但個nipple位置係有置中到)
佢見我嫌貴 就話送多六次膠原豐胸
本身岩岩自己供完佢個facial 所以真係諗住free trial先
佢見我唔買 就叫我着返衫走
另一個sales走時再sell我買9000做住試下先
但態度係唔有善 好似阿媽教仔咁 又話咁多間唔揀 點解試我地呢間 而我真係諗住試下個trial 先
你咁既態度我都唔想俾你賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞