[勁加加加州議長] 三月二十九日田草十場賽日討論區II

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
金錢炮當金鎗60咁買
星期日大大注囉
咁快就2
琴日唔見你
收到風興旺陳尋晚贏大錢
陳蛇勢頭好勁

你那麼愛他
童話
人和家盛已經俾左我頓過檔
今年我頓拎到冠軍第一個應該多謝泥水
為什麼不把他留下
下隻到踏雪飛翔
會唔會拉倉
英文用左SACK
即係炒左
Apprentice Gary Lo sensationally sacked by the Jockey Club
馬會都慘
TRAIN 個見習出得賽最後冇左
校長唔知點
去左霸位飲夜茶
https://hk.sports.appledaily.com/sports/20200326/XBYRQ5PPEDZSY4CVAQPZ5T6QZE/

求驗客手記:足智彩空歡喜
賭仔想止痕最快要四月尾

連馬會足智彩目前唯一受注嘅澳職聯,星期一踢完紐卡素噴射機主場對墨爾本城嘅比賽後,都宣佈延期,鍾意賭波嘅球迷,真係等了又等,唔知幾時先再有波賭。

不過足智彩網頁(圖)又𠱁大家開心嘞,列出四月頭有幾十場暫定受注球賽,包括德甲、日職、日乙、荷甲等,唔通真係咁快球賽就恢復正常?大家唔好開心住,足智彩只係根據之前各賽會嘅停賽期,放住暫定受注球賽,而且疫情一路未有緩和迹象,德國方面,德足總建議德甲及德乙賽事繼續暫停到至少4月30日,相信賽會會跟隨;日職賽會亦都表示,5月2日先重開日乙,5月9日重開日職,所以想睇日本波又好,賭日本波又好,都起碼要5月。足智彩之後更新網頁資料,暫定受注球賽終於冇放德甲、日職等比賽,不過仲保留荷甲、墨超、韓職等,但以目前情況,四月初呢啲聯賽重開機會都唔高,短期內真係冇咩波賭。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞