[奇聞] 環時指責印度警察棍打外出唔不人道 大批印度網民:睇下你做過咩先啦

217 回覆
544 Like 2 Dislike
支那話人冇人權呀
太監笑人不舉呀

快啲入去撥火

https://twitter.com/globaltimesnews/status/1242683832278515717?s=19
一百步笑五十步
我究竟睇咗啲咩
indian vs chi-na好正
大家繼續撥火 indian friends係唯一人口可以同支那匹敵嘅大軍
https://twitter.com/SameeraKhan/status/1242480099972321281
呢個好笑 俾贏國特警當野豬咁捉
強國好多喜劇題材
跟手黑膠袋笠頭就唔怕傳染
支共又係呢招 收皮啦
黨報笑完人又想扮friend
https://twitter.com/GlobalTimesBiz/status/1242743421615263745
The virus knows no borders. #China and #India together account for 1/3 of the world's population and should support each other, jointly safeguarding global public health. As India battles #COVID19, China can offer support and share experience and data.
睇黎唔使,俾印度人插爆
巴打有無街邊捉人綁bra gif
多D類似嘅都得
一見到白左話咩learn from China就想比佢地睇
Agger
睇好印度
呢個 post 下面一大堆,可以慢慢整
即同左膠講be careful what u wish for
成個post都係印度人屌中國
條原片係演習來,雖然只係演習但次次睇呢段都笑到pk
其實都唔緊要 係演習姐係佢預咗現實會做
個大陸佬用生命演出
呢單小事睇下廣東人點捉武漢人先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞