LoveLive!虹ヶ咲学園スクールアイドル同好会愛好者交流區(10)どうぶつの森同好会(求switch)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
臨訓前係虹團line見到d姊妹問有冇人黎佢個島
發了個夢 其他8個黎哂我個島到
唔識去prima porta r人玩?
どうぶつの森(ゲーム実況の動画)

張相嘅かすみん
同現實一樣
係唯一一個記得LIVE VIEW觀眾嘅人
睇LV賤過狗
諗起今朝睇到張人地畫既圖
走哂光所以台下先勁high
吉田有里と田中ちえ美の“仲間になりたそうにこちらを見ている

一個未上軌道既節目 暫時行左3次生放送

吉田有里之前做幾個radio 包括幾年既生放送Five Stars都夾開同一班staff 點知就係呢個節目轉左人 而佢又要同班人熟左先開始多花款玩

而家ちぇみー似仲係好緊張 同埋係吉田有里後輩 變左唔係好敢玩咁 同埋節目仲摸索緊放咩corner 老實講唔算好睇

不過我個人2個都推 佢兩個開channel淨坐我都會課金

吉田有里係玩game時搵漏洞既高手 ching有興趣睇ちぇみー慢慢俾前輩教壞既話都ok

唔係推既話 我覺得要觀望多3次放送 先知呢個組合玩唔玩得耐
CHING有睇
田中上親人地度做guest都好睇
希望佢快d有自己嘅番組可以請返人上去
以前有搵人搭路sub Five Stars都係想睇吉田有里
Five Stars完左冇乜機會睇佢 跟住同我講有個新channel係加埋ちぇみー一齊
而家paypal就sub到 未開台就直接sub左
點知個節目完成度咁低

不過我有信心既 應該會慢慢變好
但係真心未去到可以傳教既地步 唔推ちぇみー就冇乜需要睇佢
今日大奇蹟日
我對田中做生放既印象都係sakura quest睇佢點比小松撚
其實成條list我多多少少都有開過黎睇
但田中呢個真係冇
原來田中先係無人理果個
田中無節目請guest係輸蝕d
原來後半段有豬撚飲酒黎
但應該冇人會放到出黎
原來後半段有豬撚飲酒睇
但應該冇人會放到出黎
田中至多我係睇過佢上なっちゃんねる度同村上玩
成件事係好玩個喎

咁我得出個推斷 係田中對自己冠名既節目好緊張
同埋佢同吉田有里唔熟有顧忌 始終吉田有里係同事務所既前輩 然後經理人應該又望到實咁
而吉田有里又未摸得清田中 唔敢踩咁盡 結果就未話好有火花咁
係到見到認真回覆同真.田中人
田中人出嚟!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞