[箍牙]邱家寶定伍富山?

74 回覆
0 Like 0 Dislike
7萬真係唔捨得比
可唔可以做我介紹人 想搵伍醫生箍

有無得分期
想問下你本身有冇凸嘴嘅情況🙈
用完意思係除左落黎?
你打骨釘位置大約係邊隻牙上面?
內收果時有無偷用智慧齒位置?
跪求做介紹人
我係伍到箍完喇~ 我唔推薦!覺得麻麻地
而家着手箍第次 諗緊Zenyum/隱式美
第二次*
c打可唔可以講多d
補充返,
伍份人你以為好nice 會聆聽病人想要啲咩
事實上係 你講咩佢都hea你 亦唔會同你從專業角度分析 甚至調返專頭話你個嘴歪/間接話 調左幾個月個 中線對唔齊 好煩

我上箍頭幾個月有唔明諗住約時間問得清楚啲+換橡筋
點知幾位姑娘+醫生圍住聽你講 即刻壓力大增
講解完一次唔明既,幾位一齊解釋俾你聽(都幾大聲㗎

試過有次 我係側邊等見醫生 入左房個位女病人表達佢想要xxx既效果 伍答佢xxx 女病人直接問佢 即係我做唔做到

跟住 佢係唔比橡筋太黃而換、鋼線長左又唔自覺幫我修短啲 、想話影返張上箍相/拆箍相/就咁影返個鋼箍都唔比

而家我去左咨詢其他隱式美/Zenyum牙醫 scan完發現根本我前後排咬合都未齊 話個位牙醫真係離譜 箍牙唔執咬合

勸大家唔好揀呢間啦 啲態度變來變去 好似我咁箍第二次有咩為?
佢病人一個接一個 想問多兩句就已經趕人走咁
完全0交流咁
有冇巴絲箍邱家寶 可以做介紹人萬分感激
搵過邱家寶箍牙嘅巴打可唔可以分享下
隱適美大概收幾錢?
同問呀
絲打而家新果個醫生好唔好?
我都搵緊二次箍牙
Ching 而家有冇箍緊,箍成點係咪箍緊邱家寶
有冇人知邱家寶consult幾錢?
最近去咗$1800
請問有無巴絲打做介紹人,我都想箍伍富山醫生。
無言感激

tg: @slabpks
有無巴絲打可以做介紹人想箍伍富山醫生。Thanks!!
https://t.me/qqyan125
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞