[多圖]入境淫娃 自己睇

1001 回覆
1093 Like 184 Dislike
唔洗圖,thx
唔會炒架 叫你好好睇睇自己走咋嘛
學堂咁多年黎邊有人係被炒架 個個都係自願離職架啦
你個腦有問題 我知你唔知亦唔覺
我都知呢個世界有好似你呢啲左膠大愛

講完A話自己唔係講緊A 再繼續講A

唯一慶幸就係我係現實生活唔識你
Bye
汶汶
如果除左講啲咸濕野 問候下就冇其他對話 你自己諗下你地感情建基於乜野啦

你問心 問下佢 佢除左想同你扑野 仲有冇其他野想同你做
想唔想同你睇戲?想唔想帶你去玩?想唔想同你去食好食既野?返工發生左啲咩事想唔想同你分享?
假設佢真係鐘意你 會唔會每一日都剩係同你講 我想扑你 而冇其他內容
如果你伴侶剩係想同你扑野 而冇諗過同你分享佢既生活、融入你生活 你自己諗下你係佢伴侶定性伴侶啦
Sp係可以有感情 咁係佢地扑完野仲會傾下閒計
你諗下佢有冇同你分享佢生活上既野 想唔想知每日發生過咩事
醒下啦屌你
成日都係入境
我都唔想識弱智AI
Copy and pasted自己段嘢
人哋話唔係呢個意思夾硬屈人係呢個意思
Ok 你惡哂啦 慢慢發癲啦吓唔阻你
男人個老婆最慘
放心 一定8分想屌你 1分愛你 1分攝時間
你唔俾佢屌實發你脾氣 又或者勁心急搵藉口想扑嘢
森美都講過
一般樣通常先至殺食
靚仔通常都溝唔唔女
但無諗過樣衰到咁都可以偷食
嗰男人咁都唔衰?咁我唔知講乜好喇
唔通直接同你講「我想屌你喳」咁咩,咁鬼蠢唔怪得咁多女人比人呃蝦條
無知一問
賴死唔走會點
反正糧照出
等件事淡左咪算
係喎!條狗公冇呃佢老婆仔女喎
Goodest logic
屌。
兩樣都中啊 。

難怪咁多狗公
無野嫁
埋到上面堆
邊有人吹得你漲
前提係搞到咁 點解要比你埋先
我希望有用
對件二奶中出即飛都唔衰?
擺明二奶已沉船
當sp咪fair囉 宜家唔係喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞