「愛的家」口罩

12 回覆
0 Like 3 Dislike

藍der
深圳生產
如果佢係老老實實,寫清楚深圳邊間廠出,又有檢測證明書,通過晒所有檢測,又冇菌嘅,我覺得都係合理口罩。

就算日本都有大陸做嘅口罩貨,如果佢係高級貨,工廠可靠,都未嘗唔可以平時日常生活用嘅。

利申:我淨係用自己喺日本買返嚟嘅口罩,部份Made in China
https://www.facebook.com/pg/sgshongkong/posts/?ref=page_internal
已俾人踢爆佢係不實演繹個檢測
唔係唔幫MIHK, 但未得唔好吹咩都得囉
都唔止一間係咁玩啦
藍到黑
邊係made in hk
間野極似係藍絲開,幫港出聲係咁吹.而且犯商品明條例單野好多藍絲幫佢護航.
我老母係卓悅買咗盒返嚟,完全唔係路
雖然佢寫符合標準,但成盒口罩都好似有啲問題咁
1。佢個包裝入面第一個口罩已經有啲黑點係面唔知咩嚟嘅
2。佢個包裝明明應該係封實咗,但係又開咗口
3。佢個包裝入面嘅口罩係一半面向上,一半底向上
成件事都奇奇怪怪咁

收到採購朋友風,有大陸口罩廠玩貼牌,根本無生產線或只有少量產能,大量買其他大陸廠買口罩再包裝成自己牌子口罩賣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞