(奎妍可拉英) 永遠的 KARA (1)

1001 回覆
36 Like 11 Dislike
永遠的 KARA

永遠的 KARA

我尋晚reg 完 account,原先仲諗緊好唔好聽日 (即係今日)update 咗 d 資料先去呢度開 post。點知 CHOK 巴打咁熱血拿拿林就開咗 post
永遠的 KARA

我尋晚reg 完 account,原先仲諗緊好唔好聽日 (即係今日)update 咗 d 資料先去呢度開 post。點知 CHOK 巴打咁熱血拿拿林就開咗 post

入音樂台見唔到所以忍唔住開左
留名
永遠的Kara
當年都係因為kara先入Kpop
韓勝妍我愛你
留名
永遠的Kara
當年都係因為kara先入Kpop
韓勝妍我愛你

一樣 巴打
留名
留名 溫故知英
Hara
Hara

留名 溫故知英

Hello
死撚返娛樂台啦屌
死撚返娛樂台啦屌

又一個想將呢度變膠登既人
你地個title係咪代表你地唔計齡智做Kara成員
No offense, 一直想問好耐

佢地話係外星人

佢地話係外星人

佢係KARA 成員,呢個你睇返上面嘅成員介紹度寫得清清楚楚。只不過有d人(包括我)無乜興趣follow 佢嘅動向姐。你絕對可以關注佢,你點飯佢我都唔會反對。

佢地話係外星人

佢係KARA 成員,呢個你睇返上面嘅成員介紹度寫得清清楚楚。只不過有d人(包括我)無乜興趣follow 佢嘅動向姐。你絕對可以關注佢,你點飯佢我都唔會反對。

本身冇飯開Kara但見證住DSP呢間野有幾垃圾
由解約風波到Kara project再到解散就知地皮對佢地幾個有幾差
齡智仲要玩左兩年就收皮 不過路係佢自己揀仆街唔好喊
由解約風波到Kara project再到解散就知地皮對佢地幾個有幾差

唔好話鍾唔鍾意佢先

都覺得好撚慘
Hara出黎呀

唔好話鍾唔鍾意佢先

都覺得好撚慘

無人搵支槍指住佢入地皮,佢入得黎呢間閪公司,就遇咗賭命,一係得、一係唔得。都係上面講果句啦,條路自己揀,仆街唔好喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞