jojo的奇妙冒險集中討論區 another one bites the dust

41 回覆
6 Like 0 Dislike
開頭仲以為係早人講先會發動bites the dust,原來問都會爆

點會咁廢呀個能力,仲要唔俾自殺,問你死未
Btw,呢個能力另一個恐怖既地方係好快會令人崩潰,之後就算對早人解除左能力,早人都只會活係吉良陰影下,唔敢反抗
當然,前提係早人真係完全崩潰
早人精神力都好強勁下
好想睇第七部
好想睇第七部

點畫到呢個程度,論畫既難道第七部係最高
好想睇第七部

真係等到2046
個 op真係痴撚線
我無睇漫畫,動畫真係好正
今集OP睇到我起雞皮
其實第四部動畫個色水藍藍綠綠係jojo特色黎定點?
睇慣第一、二部好唔慣,第3部開始係咁

不嬲都有跟氣氛轉色

特色黎,jojo配色本身就唔係固定,動畫為左令重要場面睇落印象深刻d同埋突顯返呢個特色出黎,所以會玩第二d顏色。
好似呢兩副圖咁

特色黎,jojo配色本身就唔係固定,動畫為左令重要場面睇落印象深刻d同埋突顯返呢個特色出黎,所以會玩第二d顏色。
好似呢兩圖咁
Hi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞