塞爾維亞:只准中国人入境,其他人入境要坐三年監

202 回覆
885 Like 31 Dislike
仲有三大中場
摩特歷,摩迪同摩迪歷治
塞爾維亞本身都係專制
不嬲塞爾維亞都係仆街國家,南斯拉夫解體後不斷打9人,成個巴爾幹D人都勁憎佢地。
塞爾維亞:出唔到線
二戰果時真係唔清楚果面
我係知後來南斯拉夫解體
Serbia瘋狂屠殺圍城
簡直仆街過德國
明明前車可鑑
仲做多次
芝麻仁好醒,唔會有咩意欲去lee d 比自己仲三流既國家去親都係先進民主國
佢唔驚做第二個意大利咩
想睇佢爆到癲 就反映到中國真實情況
唔怪得克羅地亞咁撚憎班仆街
國際問題 現時當係 請努力打國際線 係呢個時間點話比人知 中國還中國 台灣還台灣 香港還香港
拉傑迪都冇
歐洲災星你估講笑㗎
仲有南斯拉夫內戰
唔係啦,近年多中國人去到仆街。你要知道中國人去旅行,其實最大程度係果d 免簽國家,你睇摩洛哥就知。

佢地一般要簽證既國家,相對係要有返咁上下錢既人先去到,塞爾維亞呢d 免簽國,低消費,又係白人鬼妹,如果當地人都奶中國人,咁簡直係中國人既天堂( 每個中國人心里面都以屌到白人鬼妹為榮,為國爭光) 好撚on9 架
1999年 米洛舍維奇大屠殺科索旭人,俾聯合國日夜轟炸,炸鳩爛晒啲軍事基地,後得中共江澤民支持,簽魔鬼協議,用中國大使館做秘密基地,交換美軍戰機殘骸 , 最後美軍炸鳩埋成個中共大使館,自此塞狗成為中共私家雞,萬劫不復
"do not apply to freight traffic"?
見咁多人屌緊Serbia
好想同大家講下其實前南斯拉夫入邊
有個國家成日比人忽略
但處景同香港有啲似
之前應承左當地人要幫佢地spread開去
個國家就係波斯尼亞

其實Serbia同支那冇大分別
佢地到而家都仲有Great Serbia呢個諗法
90年代打鳩過附近國家
受害最深之一就係波斯尼亞
當年佢地嘅惡行同Nazi差不多
種族屠殺,集中營,強姦乜都有
下邊係我其中一個睇到想喊嘅故事

但國際上當當年嘅戰爭係內戰
一直袖手旁觀
其中一個原因係波斯尼亞本身都好多塞爾維亞人
但波斯尼亞嘅朋友好想同大家講:
我地係比人入侵!唔係內戰啊!
佢地都好無奈,奈何人微言輕,國際上根本冇人會show佢地
呢種感覺相信香港人都有感,而且我地處景已經比佢地好

題外話,我係其中一個記念博物館見到啲咁嘅嘢

話比佢知,佢即刻嬲到仆街
大家未去過嘅可能未有好深感受
但去過/有了解嘅真係會好撚嬲
岩岩開左個post屌柒serbia
Push
咪就係因為tito個人有本事將幾個民族拉埋一齊
佢後面果d冇本事就預左分裂既啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞