大圍黃店告急

388 回覆
554 Like 16 Dislike
係咪confirm 有早餐?聽朝去食
推呀
係啊
食過醉雞同酒釀桂圓雞都正喎,係咪你自己煲老左咋
openrice fc左真係有喎!我都係宜家先知
推呀
呢啲po最多收費五毛
佢哋太驚香港人嘅be watar消費模式
認真呢間晚市要改善下 貴又唔飽
兩個人7百幾蚊唔知食左d咩落肚
有得揀我會揀隔離616
唔想你執但價錢太貴
推!
友酒棧同佢集團嘅文記加加埋埋上年食咗6-8次左右
食開友酒棧,嘢食係ok,湯底同上面講嘅差唔多,係真係幾好食,短頭髮,方方哋面嗰個(老細?)staff又黃又吹得,侍應幾靚女,好後生,可惜同女朋友食就冇得望多兩眼
佢哋係有做早餐同午餐,返工唔係返嗰邊比較難幫襯
文記就要行入啲,價錢係高過區入面其他食肆,但質素都係一樣有保證,個醉雞同椰子雞湯底幾好味
老細好殷勤,聖誕同過年前去過兩次,戴眼鏡嗰個staff幾靚仔(非gay),服務態度都幾好,食到有張85折vip卡
文記隔離間糖水甜品店都係黃,啲staff全女班,對得住價錢,好過松記多多聲

其實fc過都知,打邊爐同中肺炎冇直接關係,大家可以考慮搵晚一條龍幫襯大圍黃店
其實可以長期堅持學生餐$15等同直接援助學生
係,所以冇vip卡都真係幾高消費下
有次兩個人食都900幾
但勝在服務殷勤,食品質素搭救
721 831 101 1111
其實建議佢哋用預購形式畀discount
類似今次我食完一次,可以預購下次張單
譬如預購1000,下次嚟當1400蚊用
一嚟畀折吸引客,二嚟加大現金流,三嚟啲客預購咗等於保證下次有生意
返工幫襯唔到早午餐,希望其他手足幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞