有無人用完EDGE 想DEL CHROME

33 回覆
7 Like 27 Dislike
PC同MAC都裝左。
返唔到轉頭
Chrome真係愈嚟愈慢 其他browser冇事
用開firefox
聽日上m$ 出糧,
出埋最後一份糧,
共五毛
因為你銷售技巧勁差
突發 3個拒絕隔離人士資料被公開 入黎打比衛生署檢舉同報狗
https://lih.kg/1937467
Internet Explorer = 56K browser

Edge = backward incompatible browser

Chrome = big brother is watching you browser

Firefox = cross platform browser
用Brave?
之前用chrome係Firefox 變慢
而家用edge 係因為MacBook 用chrome 部機fullload咁

可以用trmpermonkey 同 ublock Origin 就夠了
黃絲手足 睇完 你先至決定,
睇下啲外國人有咩睇法,
https://www.slant.co/versus/5233/16094/~vivaldi_vs_brave

============
長期跟住我嗰兩條縮頭烏龜腐皮撚聽命,
我又留言啦,記得咁下箭咀
用得耐變慢係咩道理
chrome 貪佢個f12好用,抓包
同埋edge 好仆街 竟然冇copy jpg link
要入html 搵
edge 係 用緊chrome核心(好似係)
唔洗踩啦 屎忽痕想試就試下
試左就明
裝到adblock已經夠用 睇pdf快過adobe 可以jot notes 不過放大會唔清
抓包
更新左Edge Chromium無無舊Edge
Surface go會唔會頂唔順
x2
edge 返學/ 出街用
chrome 屋企用
其實主要都係裝咗廿幾個extension 攪到變慢姐,
除非你話edge裝完啲extension都仲係咁快咁順, 咁先考慮下轉
垃圾surface go用咩都lag 買完一個月就頂唔順賣左
拎去開會用得好開心喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞