[警世] 政府打敗黃色經濟圈唯一武器

803 回覆
2816 Like 25 Dislike
[警世] 政府打敗黃色經濟圈唯一武器
經過一個月以黎大量官媒以至政府狗官
不斷發炮攻擊黃色經濟圈
原因只有一個: 選擇性消費屬於個人自由完全合法
唯一一樣可以令黃色經濟圈失敗既就係「人血饅頭論」

呢排經常會見到有大量打手開post
「邊間邊間唔好食係偽黃」
「某黃店其實食緊人血饅頭」
的確會有一批人因為呢次運動而獲利
同時唔否認某部分黃店既水平有待提升
但依家去捉邊間真黃邊間人血無疑等於變相捉鬼
情況同前線捉鬼一樣
一但捉錯會嚴重打擊自己人既士氣甚至退出

由今日開始請各位再遇到呢類post
只需回應「不捉鬼 不捉人血 自行判斷是否幫襯」
係真黃店定人血日子耐左自有分曉

幫手推同傳開去🙇

📣 請訂閱作戰研究院 Telegram Channel ➼ https://t.me/FightResearch/
戰術研究 | 抗爭資訊 | 時局分析 | 評論 | 趣事
推下先
啱呀
呢排連龍門老細都俾人攻擊
真係
Push
push
我盲撐開,對果d仆街完全免役
批鬥同分化一直係共慘黨手法
心水清嘅連登仔一早知
剩低嘅係五毛PR
push
相信有部分非打手。
但反對派慣左對自己人比對家嚴苛。
一直唔理人血饅頭,大家手足,無乜好計
push
龍門
笑撚死,由一開波俾人批鬥到而家。
月經批鬥
黃色經濟圈危害地球 每日一篇
所以要分化
龍門真係難食
但繼續支持

利申: 呢篇文係我寫
屌人食人血饅頭就係on撚鳩
做生意唔係為左賺錢唔通為左開善堂咩
唔通間間都要做唔掂走上來叫告急先叫黃店咩
我話之佢發到變李嘉誠,最緊要都係睇佢有冇為手足為香港做過野架者
請必須要接受偽黃及戰俘
https://lih.kg/1919092
對家不斷加持黃店,同路人就要醒醒少,支那宜家被自己做嘅業所害,正是黃色經濟圈壯大之時。此消彼長無人會唔識啦,好采嘅係網軍網上講幾多都無用。

建立黃色經濟體先係首要任務。藍絲人數唔多藍店過多一兩個月就會大量死亡。到時黃圈有望成為主流。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞