有冇人去過信和3樓小食擋對面個間舖頭?? (鬼撚到仆街)

147 回覆
72 Like 4 Dislike
琴日經過,見到有得抽FF,見撚到A,B,C賞都無人中,反而啲細獎俾人抽晒,之後又見到其他人睇緊,條臭飛即刻出嚟屌鳩人,話唔係買唔好撚搞,仲有即刻串番佢,咁撚驚唔好開舖
啲人講過好串
直頭係趕客
唔係寫明唔係買唔好掂咩?上次買野食見佢咁串即刻想搞下睇下
出晒名黑店
我下次試下倒瀉野先
其實有幾黑?衰d咩?
信和舖租好平?
點解咁多垃圾舖頭重生存到
邊有可能a,b,c全部冇人中,但其他細獎中晒
印象中有人上去抽一番賞抽到箱底得番啲大獎時突然俾佢封盤
同埋有人抽中大獎佢會收埋唔痴出嚟
一番賞可以報海關
,笑撚死我
一番賞呢d想要邊隻直接買咪仲好再唔係去夾公仔
果條仆街黑撚哂面走出黎問我同條女係咪買
我問佢邊張可以抽
佢勁臭串咁話得幾張可以,其他係散買
我即時屌鳩佢話咁唔撚清楚你叫我點撚樣知邊張抽邊張買,重要出黎串柒柒咁你冇撚野呀
之後我條女話just leave it it’s not worth it 拉走咗我
諗起都燥燥地
好彩你冇抽到,因為一定唔會中,條仆街應該扣撚起晒
完全係
我去現時點抽唔撚好?
信過果條撚屌真係比人打得少
上次去睇 張張都疊埋曬
拎一拎起頭幾張望後邊有冇岩
即刻衝出黎diu唔買唔好掂
你答住曬睇條毛?永世都唔會幫襯佢
其實佢咁樣,又會封盤又盛,真係可以告違反商品說明條例
想請問如果想抽一番賞係咪直接同人講要抽咩 之後比錢就可以拎一張?
個日就係見到信和有FF 所以想試下抽
係丫,但唔好去3樓
呢D垃圾鋪嗱喳招數淨係呃到D大陸無知宅男宅女嘅啫!
呢間野提起真係要講一講,果次唔記得好似買一番既A定B賞,咁我問佢啦,幾錢,跟住佢答好似399,跟住追問我係咪要,咁我咪話諗吓先(大佬,問一定要買埋咩),跟住佢話再諗就無呢個價,仲要黑面
另一次經個信和同一層角位間舖,個老闆又係極閪果d黎,人地拎上手睇一睇,佢出黎屌尻人唔買唔好掂,見到對情侶差d想開佢波
不過我估上面講果兩間嗰兩個老闆應該識
頂樓嗰間就係靚仔嚟嘅,應該都係8,9十後,總之都係黑鳩人憎架喇
果間野好耐既啦,鬼到乜咁,服務又差,都唔知點解仲生存到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞