二合一 洗衣乾衣機

119 回覆
0 Like 6 Dislike
機身尺寸同panasoinic 8kg/6kg果部一樣, 但我部lg得7kg/4kg同埋個筒真係細好多, 用落先知個筒細啲衫真係難乾好多, 當初揀lg唔揀panasonic主要係為咗lg個直驅摩打, 但用落又唔係靜好多...所以有得再揀我會揀panasonic.
安裝問題/放太多衫?皮帶同直驅差好遠喎

利申:去日本酒店洗衫用過直驅,自己用過皮帶
我當時用投幣式乾衣機,傳統美式大大部果d
縮左好多件,仆佢個街
底褲起碼縮1-1.5個碼,好彩係平野
lg個直驅係靜, 但乾衫時佢啲泵水聲好大, 乾衣時比想像中嘈
我個部直驅變頻摩打好靜喎對比上一部
可能我上個部用咗差唔多20年
真心唔會再去bip買野
服務又差 買左3 4次野 次次都一係無貨
一係改期無通知
你部機lg? 乾衣時每隔十幾廿秒都有幾大嘅加水聲直到乾完...我覺得仲嘈/煩...
安裝問題/放太多衫?皮帶同直驅差好遠喎

利申:去日本酒店洗衫用過直驅,自己用過皮帶
lg個直驅係靜, 但乾衫時佢啲泵水聲好大, 乾衣時比想像中嘈
我個部直驅變頻摩打好靜喎對比上一部
可能我上個部用咗差唔多20年
你部機lg? 乾衣時每隔十幾廿秒都有幾大嘅加水聲直到乾完...我覺得仲嘈/煩過洗衫...
咁我又無啵 禮拜六落 岩岩裝完
yes
我個部得脫水冇得乾衣
水聲係咪水泵發出黎?高排水位嘅洗衣機係有水泵嫁
水聲係加水聲,佢keep住加少少凍水入機帶走啲濕氣嚟乾衣,佢果下cut水聲真係好嘈,真係要用過呢種乾衣機先明我講乜
我想要晒佢
想買LG F-C14105V2W
上網睇左好多人話LG幾好
雖然我自己對呢個牌子無乜好感

panasonic同lg點揀好
你呢部lg係正常厚機, 應該唔差, 不過真係唔知乾衣果時嘈唔嘈, 我話後悔只係我自己部薄身機lg
你係邊個model
WF-C1207C3W
PANASONIC 而家都有變頻 知唔知靜唔靜
我用緊Samsung二合一 豐澤買 唔錯 洗連乾4個鐘 乾完可以即著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞