(方向又報)藍田發現29歲姓胡死者與失蹤人仕胡棹俊資料吻合

317 回覆
754 Like 27 Dislike
大佬,你唔係覺得佢自己拎暴動做噱頭冇問題?

你不如重新睇一睇五大訴求其中一項係咩啦
人地真係自殺
咁廚房佬叫自己做暴徒你點睇?
你有冇好名提議?
唔好理條戇鳩 一睇就知離撚晒地
椰子話晒都玩左五六年啦
黨鐵都有cctv 但係你同我大家都明
push
約完人食飯就出事...
一個普通平民,嘗試喺制度內爭取公義,俾中共重複以莫須有罪名捉入牢獄

身體精神受盡酷刑折磨,雙眼失明,雙耳失聰,牙齒唔淨幾隻,肢體幾乎殘廢,患上多種危疾,屋企人受盡迫害。23年折磨,到出獄一刻都冇跪低

一個意志咁堅強,不屈嘅人,接受完訪問之後,俾人發現雙腳立地咁吊死咗喺屋企,遺體即刻被火化,中共發言人更高度強調佢係自殺上吊
呢個就係上面幅圖嘅故事
我細個小學喺一間滿佈左派廢老教書嘅左校讀書,受盡港共思想洗腦,成日掛住玩新聞唔多睇嘅我真心認為佢地口中所講中國有幾美好有幾強大,但係某日我巧合知道咗李旺陽件事之後,我即刻清醒咗,而我覺得知道咗呢件事仲執迷不悟嘅人,跟本冇資格叫做人
呢度有條簡短影片:https://youtu.be/06Vj5d3sz18
網上有好多資料都有講,有興趣自己打李旺陽就搵到
出面個po個樓主話呢個冇參加遊行示威
真係自殺
如果你覺得拎暴動做噱頭冇野好講
廚房佬講嗰刻係咩環境?
雖然咁樣自稱都係唔好

平時對改名冇咩大偏見
但係居然講番自己係暴動
叫你唔好用呢種字眼就係離地撚、唔撚正經、有冇好名推薦

你望下TG谷名邊個會咁命名?
藍絲嗰邊呀

我由始至終都冇講過你係五毛之類
理性同你講就比人當離地撚

睇清楚五大訴求徹回暴動定性係咩啦
連自己都改咁既名
唔係等號
但係都有機會自殺
香港2018年都有916宗自殺個案
我明你意思
但凡事有兩面,個名亦都可能用以自省
唔需要手足改個名就怕被污名
因為林鄭已經日日屈鳩我地

再者,我都無對罵既意思
你可以留意我講野context
偉人,香港人有佢咁既堅持,膽量,贏左好耐了。
真正嘅自殺係唔會出「無可疑」嘅。
冇情緒病嘅人係唔會知有情緒病嘅人只需要
離開酒局後十幾秒就可以由開心變到唔開心
要睇佢係咪真係被自殺 就只能睇法醫
藍田又一單失蹤之後被吊頸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞