有咩動漫主角仲慘過烙印戰士主角格斯?

134 回覆
69 Like 4 Dislike
咩名
勝平仔
劇情未算最慘
但係論一個小學生要承受呢種心理壓力係好恐怖
仲有套所謂能力up既狂戰士裝甲 會用到全身噴血 斷手斷腳拗番正繼續打
變左組隊旅行打怪
條女有番記憶 但一見到格斯就會諗起蝕之刻 所以格斯要避開佢
格里菲斯就組左新既鷹之團 裏面乜都有 包括使徒
係, 無味覺,就黎連眼都盲.....
但成套漫畫都無sell過佢有幾慘, 無話過佢絕望黑暗
反而係講佢點奮鬥, 好正能量
佢一個照顧唔到條女要組隊都好合理
成個角色由細個俾人強姦, 殺自己養父, 唔再信人
到青年識到班fd又有埋女, 點知俾至友出賣又唔再信人
到大個復仇時又再認識一班戰友, 個人又變返圓滑
格斯一直都有成長, 故事就係講佢嘅歷練
唔明d人屌咩前面黑暗後面組隊, 係唔係睇慣左OP, 火影個d唔識成長嘅主角, 路飛要第一話就on9到結局咁
起碼格斯有同女主扑過嘢, 又可以斬妖除魔復仇, 後段仲有大把同伴玩魔界行山團, 好過D後宮廢柴遲頓木頭人處男主角N倍
求名
格里菲斯佢自己攞黎, 格斯真係無辜
醒起幅圖
對魔忍
格斯慘得過我地讀者 永遠都睇唔到結局ar diu
左下角四葉妹妹
真理雄最後仲係逃犯
停咗好耐耕完田就好出返嚟啦
最後去左美國發展 結局好好啦
灰色的果實男主風見雄二有冇可能一戰?

細個俾屋企人冷漠對待,冇朋友,成日俾人拎佢同天才家姐比較,有時要食浸水方包。後來家庭經濟之柱ga家姐炒車失蹤,家道中落,老豆成日家暴,老母帶自己走佬但俾仆街老豆揾到仲姦佢老母,男主殺老豆救老母,老母精神崩潰吊頸死埋,男主仲要見住條屍。
後來,俾變態佬恐怖分子收養,要日日着女裝俾變態佬玩,之後俾人送去恐怖分子訓練營學殺人仲要俾人打針洗腦。畢業之後成日殺人。
再之後,俾人解救,但救自己ga恩人後來死埋。
養ga狗俾熊食埋
暫時淨係睇到殺咗偽妖精使徒,我覺得格里菲斯真係好基

日鳩日同格斯一齊沖涼

格斯走佬格里菲斯嬲到要搵公主慰藉,扑公主又係諗格斯

降魔儀式已經狠下心腸祭哂自己一手創立嘅戰旅,唯獨一諗到格斯就「。。。。。。逃吧!」

屌你老屎我而家已經諗成,佢之所以要老強卡斯嘉係因為,一來佢對格斯因愛成恨,要格斯憎自己一世,二來佢知道卡斯嘉個閪有過格斯嘅精,佢得唔到格斯個人,就要攞自己碌鳩嚟品嚐格斯啲精
唔記得晒劇情,女主有被姦咩
100%係gay
banana fish個主角由細就俾養父當私家鴨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞