(核彈推上去)Eminleo回歸!準備立23條?

332 回覆
774 Like 20 Dislike
係咪冇人記得eminleo 出過文屌港獨
沈旭暉仲猛料添
雨傘之後都有人去做狗啦
撐佢一世咩
原來唔係只有我一個人懷疑係佢黎
無調轉
佢自己live話自己個陣係人生揾錢高峰期 曾經覺得佔中阻佢揾食
有冇文睇返
你咁講嘢 好易搞到人冇左個政協做
中国人民政治协商会议

广东省深圳市第六届委员会委员名单

(共497名,2019年7月19日政协深圳市第六届委员会

第二十三次常务委员会议通过)
http://www1.szzx.gov.cn/content/2017-07/17/content_11625697.htm
香港特区(45名)

马鸿铭 王明凡 云海清 文汉根 文沛荣

方 舟 江展威 孙 蕴(女) 杜伟强 李 中

李圣泼 李伟斌 李沛良 李治民 吴港平

汪 滔 张展豪 张锦辉 陈立德 陈宇峯

陈国雄 陈显康 林克伦 林淳汶 郑 军

蚁 龙 施荣忻 洪为民 贾圣媚(女) 倪 木(女)

徐扬生 高洪星 黄 健 黄一峰 黄振良

萧联生 梁锡光 梁镇东 蒋丽苑(女) 曾灯发

赖俊霖 蔡加怡(女) 谭镇国 熊 敏(女) 戴爱国
在深圳市政协委员、香港宝安青年创业联合会会长陈宇峰看来,当前港澳青年“北上”湾区创业还是有一定困难和障碍,需要政府给予帮助和扶持。一是交通出行问题;二是港澳青年的住房问题,专门给港澳青年安排一些人才公寓非常必要;三是税收优惠的问题,给予税收优惠对一些刚出社会又过境创业的香港青年人来说是一个很有吸引力的条件。
人哋都唔係靠YouTube嗰啲搵食
咪咁弱智啦
08年高登一車車中國人
咁王維基算唔算黃
之前好多人話要撐hktvmall喎
雖然佢係第二代utuber, 不過藍底不了
田北俊講咗句梁振英諗諗自己去中央請辭都比人革職,反對派政協?屌你老母你老幾呀?唔奶共你玩到咁耐?
加拿大國籍藍絲
做得政協都唔係乜嘢好人
以前有睇過佢嘅足球小將同九唔搭八系列
依家就真係不了
從來都係建制人員
只係佢呢d 番書仔想像唔到
支那正苦真係你飲邊隻牌子水都會管
圖?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞