美軍偵察機逼近香港 僅距離約100公里

626 回覆
1357 Like 5 Dislike
你又點又點咁一定團結倒大多數啦
講野咁有士氣
而家美國已經癲咗
而家美國想不停引中國打佢
好想中國射底架美軍戰機
中方表示嚴正反對.........
得把口,怕乜嘢
美軍來了!我帶路!
有聲
摺被軍:睇新聞先知美軍黎左
Go there!
佢覺得美國係無攻擊手段,淨係識得挨打😂
點樣先至可以唔受到導彈攻擊?打你嗰導彈基地咪得。
陸基戰機好多?美國唔識打你啲機場嘅咩?
航空母艦20秒出一架,你幾分鐘先出到一架。
有導彈有戰機可以攻擊?美國啲戰艦無防空火炮?
航空母艦唔識岀戰機反擊?
佢究竟知唔知道美軍究竟有幾多個軍事基地包圍着中國㗎?
仲有幾多個航空母艦戰鬥群喺亞太地區?
一共有幾多個航空母艦戰鬥群可以喺電視發生嘅時候喺其他地方支援?
我就當第一波大家嘅軍人同埋軍備消耗晒,美國最得人驚嘅係乜嘢?就係佢癡撚咗線嘅生產力😂
依家睇落艦隻戰機同埋軍備好似好低產量,但係美國一癲起上嚟嘅時候隨時可以壓榨出5至10倍嘅產能。
你真係ON9唔係扮,仲係度講2戰既產能, 你以為愈多產能愈勁?
好心你現實D諗諗, 而家中國都唔知有幾多導彈, 1粒1架你D飛機
打乜春呀???
中國戰機 艇廢 亦都知道追唔上美國俄仔所以全心發展導彈
導彈可以講係首屈一指, 基本上導彈成熟冇人埋到身, 莫講話登陸
有幾多導彈基地亦冇人知, 幾十年前韓戰都打唔嬴, 今時今日點打?
伊拉克都打到咁, 仲想打中國?北韓你都唔敢打!
This way sir!
打飛機都要有載具架臭閪蚑那賤蛆
你地臭閪蚑那打算用乜載具射飛彈打飛機
Sir this way
你導彈多有鬼用,你估射一粒就中一粒?
首先你要偵測到對方位置喺邊度,再正確地將一粒導彈射落去一個移動緊嘅目標到,你知唔知當中涉及一啲幾咁精密嘅儀器同埋晶片,而且唔單單涉及支導彈本身,仲要雷達同埋衛星定位輔助。

就當中國全部可以自主生產支導彈嘅所有零件,你都要搵到美軍出嚟先得㗎,中國嘅雷達出咗名垃圾😂又唔夠預警機,戰機雷達又垃圾,美軍嘅軍艦有充足嘅隱匿性能,茫茫大海要搵幾隻船唔係咁容易㗎。

今日呢100公里我就係試緊解放軍嘅雷達性能,同埋中國對美軍踩上門嘅容忍程度,仗就打硬,就當第一批軍人同軍備全部打和消耗晒,美國對中國實施石油晶片農產品禁運,中國都唔知捱唔捱到三個月。

美國打中東為嘅都係石油,同埋得閒練下兵,你啲軍備唔放落場試,係好難試到野出嚟,理論值有幾高都冇撚用,你睇吓越戰支M16,講到有幾撚勁,出到嚟個個都屌到佢飛起,成日要執越南仔支AK用。

戰爭唔講產能講乜嘢?唔係你殺我就我殺你,不停互相消耗軍備同埋資源,唔靠產能點樣維持軍備嘅消耗?先唔計現有嘅產能,你可以想像一下美國係戰爭時期一定會將軍工產業,人工智能同埋機械人嘅科技合併,當最尖端嘅技術結合埋一齊所產生嘅化學反應,唔係你同我可以想像得到。

唔好睇咁多大陸軍備打飛機文,我可以話俾你聽中國嘅拳頭一定唔夠美國嘅大,如果唔係中國冇可能簽貿易協議,亦都唔會對外政策咁軟弱,淨係識得口交。真係打起上嚟中國一定輸硬。而且我相信好快就會打起上嚟,快嘅就三個月,慢嘅就三年。放心啦,到其時黃泉路上我哋可以慢慢討論。
夠啦,你地仆街靜靜地贏唔得,係要出黎燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞