天華百劍斬 -28- 環さん請你安息吧 感謝妳帶給我們可愛的治金丸 (噬血狂襲合作 巫劍x劍巫)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
都要多謝冇錢食飯巴同猫巴
天華今日營收彈上25 先至唔使執住
正常呀
但道氣好快過 因為啲石真係返得快
你記唔記得我三日月猫6千幾石收咗皮
上個星期咪又可以保底接老婆
抽到1/6 差未亡人
嗰下我有個衝動立即del game

之後死死地氣抽埋佢
係開第二個ac既時候了
咁會攪到好複雜
再加上佢玩緊gbf 係gbf
gbf係要一日玩30個鐘

我建議set影水做愛刀先 然後哩3日抽3分鐘出黎login望一望佢 喺gbf瘋狂擠壓之下你見到影水聽到佢把聲就會覺得好治癒
然後4月2日晚睇埋大野柚布子做3周年特別生放送

之後就慢慢玩返
屌你,畀你講到玩呢隻game既存在意義都無

我等埋啲愛角出乜先再安排抽衫戰略
射晒又唔知儲幾耐先儲得返
屌個討伐成日中炸彈扣血
我打法係斬幾刀就閃人(4刀到) 等佢放左炸彈先再打
如果斬緊果陣佢發光儲力就唔洗閃
開反擊反
除此之外就係要小心比蜘蛛爆菊花

9up左一大輪 其實大部分時間都係非s
1lvlv咁上.....
我個打法好無恥
首先鬼丸好友 一開始小龍分身開哂4個箭雨
之後換影媽得意技無敵4次同期間放八千重再開奧義
然後再換一隻正常打收尾
我而家用牛王,佢儲氣就掉樽,可以counter
原來日光一文字件萬聖節衫咁淫賤
牛王追尾唔知係咪點太高,打打下會穿王
唔明

你講一講忍唔住拎返出黎J下
不過唔識日文所以唔知佢講乜 淨係知佢成日鬧人
升角打30體神橋好快
又有素材
咁難中,又食白果,我都係儲夠6千幾石先抽絢爛祭
好彩既話1千就中 然後下隻又保底
難道係大名鼎鼎嘅pad po腳控鐵球巴?
竟然有玩天華!
原來討伐冇警示個D炸彈係隻細BOSS怪出嘅

影老母疊4攻BUFF真係好大力,睇黎要重點投資
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞