伍公子畀女唱佢呃蝦條

1001 回覆
829 Like 19 Dislike
喺呢個社會做男人遇到呢啲誤會真係慘
步棋點走都一定會輸 死局嚟

伍公子隻貓就係studio 你話要睇咪叫你上studio
又話媽媽講得岩 男人淨係想叫你上佢屋企

屌你老母咁大個人就咪撚咁多性幻想喇
好肉酸 上面個cm就扮唔係話緊伍公子
最下面個cm就扮未訓醒屌左先算 女人又嬴
佢唔係a0㗎,亦都唔摺成日同朋友去食shisha
好樣衰
其實轉左一隻字已經唔同咗好多
伍公子只係睇完佢story覆返話唔撚係想食佢 其實都係話佢諗多咗啫
佢直接轉咗做「唔撚係想屌你啊」 就即刻可以講到去自我認同啲野
柒頭
個post冇智力門檻你都過唔到
好撚慘
如果有日俾條女/其他人揭發咗 你估伍公子會有咩下場
先發制人 用證據保護自己先係高招
下次掉落樓 叫佢係平台執
我理撚得班雞賣咩,但係賣完身話自己唔係物化自己係咩玩法?咁柒嘅嘢想唔笑都唔得啦你話啱唔啱先5公子做咗咩矛盾嘢可唔可以分享吓?

我訓教個陣發夢夢見我訓教個陣發夢夢見我訓教個陣發夢
咁迖狗仲衰過乞衣
有睇佢中學啲片都知好撚高,185+

佢都冇講邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞