[文宣]Solomon: 我想多啲美國人睇吓哩條女講咩

245 回覆
863 Like 7 Dislike
條支那雞個嘴臉臭撚到
傻秀的中共小粉紅党员同志
分分鐘有綠卡 或者係奶共歐洲加拿大國家讀書 做間諜工作
打乜鳩嘢面啊
你快手出多幾條片
介紹你咩叫迴力鏢啦
美國在整個二戰期間建造的航母共大型艦隊航母27艘,輕型航母11艘、護航航母117艘,總計155艘。而排名第二,第三的英國日本,則只有96艘和25艘。1941年到1945年,美國總共建造了2751艘「自由輪」和531艘「勝利輪」,再加上其他船隻,總共建造噸位達到了4500萬噸。另外再補充一點,在整個二戰期間,美國除了建造了令人驚嘆的商船和軍艦外,還生產了29.6萬架飛機(德國的2.1倍和日本的4.7倍)、10.2萬輛坦克和自行火炮、37.2萬門重炮(德國的1.6倍和日本的28.6倍)和350萬輛軍用車輛。
A
Z
a
美國人個民族性係big boy, 你唔太過份都唔會點理你,你唔搞我wfc你想點,你搞9我就同你死過。中国人係小學雞性格,無事一直吠,得寸進尺,到真係打仗時最大聲嘅就最先投敵。
我一直都係見到支畜用英文侮辱外國就即bookmark 預備周圍貼
有幾分似689個女
啱啊, 嚟嚟嚟, 一齊推動要全世界同中國講對唔住, 再講多謝
李文亮係班中國法西斯永遠既死穴
生產力屌打日本仔
二戰証明有資源無論打輸幾多場小仗最後都會打贏場大仗
arsenal of democracy
世界是中國的
............ 點解條片要用 Sailor Moon 做background Music .........

不過條女英文好好, 有啲麻煩.
條女太樣衰
無勇氣Click Up入去睇
話就話世界第一但係仲有兩個敵人係咁虎視眈眈 呢個時候放軟手腳 同自殺冇分別喎
問題係夾死曬頁岩油啲商家佬 美國冇得做返石油輸出國都大件事㗎 俾人鏈住春袋
唔知道而家支那啲偽劣產品 生產力會唔會可以追得上美國 用低質產品打贏高端貴價品係支那一貫嘅做法
不過咁多年嚟一直俾環保膠屌要減排
啲工業又出曬去其他國家 唔知道如果開戰嘅話仲有冇咁嘅生產力 不過而家已經係核彈嘅天下大國之間冇可能熱戰 代理人戰爭亦都唔需要 咁嘅生產力
但係我就覺得而家支那踩到上心口喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞