有無人揸緊is250

76 回覆
0 Like 0 Dislike
想換架is250 有無人分享有咩缺點
新定舊呀on9
Sorry 窮撚 睇緊06-12 二手
壞o2 sensor ,門板錶台溶(前期), 市區行大食
相比同年份算少野壞
溶咁大鑊? 成日泊室外?
Google左好耐都搵唔到 幾多年後既 無錶台溶呢個問題
通病 環保料用幾年就係咁
09後會好啲 換咗料整
前期都有一部份返咗原廠換
揸緊07年 is250
唔怪得09後咁少盤 巴打有無用d咩遮光塾咁
有咩感想 你個錶台有無熔既問題

正呀 完全睇唔出十三年車 仲好靚仔
冇咩改款
冇個浸錢七味
力水ok

缺點係
牌貴會係5794 貴少少
油費就1.5~1.6一公里 貴啲啲

so far 我都滿意
幾萬蚊貨仔買佢好過買架錢7
巴打 1.5~1.6係黃金右腳 定正常揸

我而家部1500cc都講緊1.3~1.4
06 07 未番個廠整既都會有
所謂既環保料
夏天泊街 車入面最基本四五十度 熔緊
1500cc 1.4你係100%市區定係冇用油卡原價入...
正常 多行高速
間中加大油爬頭咁

市區會貴啲
前期買d換左錶版同門皮
一係就買尾期
不過個樣幾好睇 可以換新款f sport頭 (裝噴大約5k)
裏面好多人換tesla款大陸仔大面板
部車冇咩整
但長行市區唔建議買 依加個油價市區要$1.8-$2.0
如果highway多就1.6-1.8左右
不過後座好窄 同埋中間會拱起左
所以有d人寧願買Markx
反正依加grx130 跌哂價
建議買Markx 但唔好買120
每日龍翔道來回廿公里 其餘時間都係行市區多 不過架錢七食油係真既
某程度都係睇中個樣 換左f sport頭真係新車咁款

其實我都少行highway 一個星期行300公里到

唔知一缸油行唔行到呢
咩車咁食油,我2500cc番工來回90公里9成高速都只講緊1.5-7
06年既bb
V6 2500cc 1.5-1.7 好合理丫🤔仲有得平咩?
講緊某位仁兄1500cc cc 都$1.4
sor,不過1500cc $1.4/km. 我試過16年stepwgn 都差唔多呢個數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞