NIKE 討論區 (17)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike

6. sacai logo 個a字 係straight line 假既會curve
真既好似我張圖咁
7.

你對比我圈果塊麂皮大細 真既無咁大
8. 呢個無fact check nylon得唔得
第一二代雖然係網面 但係對鞋係好挺身 你抆左舊紙球 再係lace 位 輕力撳落去 你會feel 到彈番上黎
唔係一下撳到扁左 當然唔好超大力
樓上巴打幫手fact check 下
我撳我對undercover 係挺既 應該 nylon 都一樣
基本上 驗呢對sacai hm我係會聞味先
再睇我上面講果幾點
3 ,4 ,8你要特別留意 暫時未見過所謂高仿可以做到同真一樣符合哂
另外摸都分到 例如麂皮 光滑度咁 不過nylon轉左唔岩用就唔講detail
你交收果陣咪拎樓上巴打post 果對 white nylon 對一對
StockX 賣都係1700幾 定係係呢到買會穩陣啲
Stockx 唔一定真 出錯就碌柒
你都係要識分
Goat好過stock x

Stockx要退貨好似好煩
我記得有個 台灣utuber係stockx買到假yeezy
申請退款 客服不斷拖 最後搞再成年
Stockx知道佢係好紅嘅utuber先幫佢處理
如果經過黨鐵見到人交收嗰陣係咁索對鞋, 喺隔離既人一定笑撚死
但真鞋係會想聞陣味 假鞋硬係會有陣膠味/紙皮味
笑咪笑lo 無計 聞係比較準 因為唔關qc事
買到假到時到你笑唔出
同埋你都係聞一聞啫 唔係叫你大力索
驚咪用paypal比錢 唔好直接用credit card
買左假Paypal 會幫手follow
真係?
想遲d係goat 買多對red /green
Paypal 好似都要等一個月再扣手續費退款
同埋未必成功 上呢啲reseller網買其實真係同出波鞋街冇分別
咁有得退好過total lose paypal 叫多一層保障啫
你有哂證據 paypal會幫手
你講得岩呀 最好有實物自己check
用goat lo 樓上講話好過stockx
我都想知係咪 想遲d買多對 諗緊goat 定stockx
利申 未試過用paypal 只係聽朋友講話試到 最後退到
我見個utuber係paypal退款失敗咗
Goat嘅價比stockx貴
我想收返對undercover daybreak obsidian
後悔冇買到 但成$300usd
唔通去幫襯search?
咁真係唔知 我諗住paypal 好過直接credit card 比咋
隔一重叫多個保險咋我見果個台灣stockx 買到假yeezy youtuber 都話用paypal
同埋佢都話goat 可信d
我都有睇過好撚on鳩
仲話要用PayPal 先退到

想問下點分真假? 上面張圖睇到嗎?
睇相應該真
不過要睇埋實物先肯定到
兩個swoosh logo 我見就有問題
利申 唔專業
咩問題? 討論下
驚老點左巴打
nylon 我無 所以唔肯定

兩個swoosh logo頭 唔係平排
要多幾張睇清楚d
小弟對free rn flyknit 2017著咗2-3年終於收皮
個底穿咗 冇得救 nike 幾時出返舊款呀DLLM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞