[航空]連登飛機膠討論區57

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
所以宜家A350+B777家族都合理嘅
正名化KOL譚仔
AY J點睇先
Econ 用龍運A車凳
如果同樣都係J
77W有咩問題
yes agree
哩個真心好坐

加多個Ultra Low Cost艙坐機尾配九巴紅巴櫈啦
本身唔係已經成日last minute ka 轉cx 或者cx轉ka ?
但一定唔會買Airbus

航空公司特別去到因航咁大型一定會keep住兩間廠都有生意來往
唔好再買波音
350 J 加門
35K set F好啲
yes agree
但一定唔會買Airbus

航空公司特別去到因航咁大型一定會keep住兩間廠都有生意來往

自膠
學俊華巴打話事計,呢單野完全係考commerical sense既時間
UO用咪得
篤航
1) 希望 Wi-Fi全線用Gogo air ,升級到Ku,同時777&333有Live TV (777&333 用Panasonic)
2) 解決全線A359嘅品質問題(知做緊,但太慢)
3) 新魚子醬唔好食 酒品嘅質素下降咗
4) 餐食愈來愈難食
5) 777大部份無翻新嘅位好殘,同時 EY比PEY個mon是在哈囉?
6) 一係用報紙,一係用menu,唔好long haul 有唔同
7) 新AM換票好難
8) 我要一!道!門! 唔期望你去到Emirates 果種F門,俾BA果種就夠

因龍
1) 啲333殘到。。。。。
2) 320個Wi-Fi system & App幾時先用到iPhone XS 嘅resolution? 家下好多人部機都唔再係16:9
3) 幾時有Wi-Fi

快運
1) CS比篤航嘅差,解答唔到今次疫情嘅問題 (以普通對比非MPC)
2) 訂過幾次餐,有一兩次係無load我訂果種餐
3) 希望有10kg行李呢個option
4) 學以前因航咁比人pre-order tax-free (我知篤航都cancel咗)
5) 可唔可以賣埋NEX得skyliner
6) 希望red eye唔好着咁多燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞