歐美股市大跌 道指早段暴瀉超過1800點!

434 回覆
143 Like 21 Dislike
港紙同美金掛鈎 要算一齊升要跌一齊跌

不過兩萬幾就無咩,升完都未夠交手續費
Trump: 無事既,信中國,信my friend XI大大
我啲mpf
跌緊1600姐 咁撚少
唔strong hold 美金啦
跌20%即刻停牌吖嘛 我老母都知
香港大撚鑊就真
經濟差肯家侵唔會再開火理香港
唔走等反彈算啦
Ifc
無啦 今日睇仲係正數
係味要轉埋落去保本 依家轉好似遲咗
^全日
Molamola
巴打有文采

不要再說了
咪立flag
有人問點解沙特阿拉伯增產石油會令到環球股市大跌 咁我分享下少少意見
早幾日響維也納 沙特阿拉伯同埋俄羅斯響opec 傾唔掂數 暫時嚟睇四月之前都唔會有新嘅deal
然後佢哋就決定大幅增產石油
變相亦都會掀起一個價格上面嘅price war
咁原本美國同埋加拿大都有好多石油嘅生產商
呢啲公司就會蒙受好大嘅損失 因為俄羅斯係癲到你阿媽大減價益你阿爸嗰種 然後沙特阿拉伯又跟隨 呢啲超平嘅石油就會迫使美國都要減價
然後呢啲消息都會令到美國股市同埋歐洲股市大跌
所以雖然睇上去多咗石油對於消費者係好事
但係對於啲大型石油生產商以致環球股市就係壞嘅事 再加上呢次嘅減價係最近咁多年都冇見過 所以就會跌到咁誇張
夜期,回左好多跌吾落
金價gogogo
買金穩陣
lm同問
國家隊全面進場
我到而家都唔撚明你班友換完美金又放返響香港做咩
你換完又點?搏聯繫匯率收皮?做美元定期收息?
你換嗰陣7.84,而家7.77
即係仲要蝕少少
完全唔明你地換黎做乜柒
瘋搶港樓!黃埔逾20組客參觀 終售980萬
https://lih.kg/1917344
瘋搶港樓!黃埔逾20組客參觀 終售980萬
https://lih.kg/1917344
連唔連任到都係問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞