JB認證!Dough Boy, Heyo不是藍,偽同路人

26 回覆
3 Like 36 Dislike

如果Heyo, Dough Boy真係藍, JB點會玩埋一份?
道理好簡單, 近朱者赤,
大家都係同路人, 過去點唔重要,
當下先係最重要, 我地唔好再分化內鬥
團結!
嘔心
Heyo回解會比人話藍
Wtfhk同修正檔都藍
who?
佢衰在like左人張相
唔係俾人改名做支那刀咩
有d 真係垃圾
唔關入行幾耐問題
憑佢d歌都串得起既
你有冇見過梁潮偉鬧後生冇演技?
佢自己都捱咗十鳩幾年先叫有啲人識
根本就係器量問題 佢咁樣講人唔會令大家質素提高架喎
仲有一大堆啦
佢同jackson wang首中國起步
好心而家咁就團結少少啦
係佢地自己唔團結在先你想團結佢地唔稀罕
都未計以前刀哥夾埋老味恰鳩wildstyle
bakeries擺到明目光唔喺香港度 只要一有機會就會跳出去 唔理咩國家 有睇佢地啲interview都知
future咁多年心血都要忍痛離隊你就知呢班友冇撚得救

起完底 樓豬係假膠
個account幾個人用sorr
認真答
呢家抗爭主流係投票
拓票既人覺得投票唔係主線
係大包圍心態
既然係咁
只要係有利抗爭既事
都應該包埋
我想如果想擴大抗爭陣營
咁一定要忘記過去
望向現在 停止分化
隔離夾band post已經有共識 去中國賺錢無問題
仲差rapper呢邊
heyo唔會係藍啦
護旗刀喎,咁都唔係藍係咩
自問真係唔知佢咩為人,但護旗鐵證如山

唔介意聽解釋架,佢有冇解釋過?定我miss咗?
如果佢覺得無需要解釋嘅話,或者解釋大家唔接受,咁離棄護旗刀手有咩問題

最近見到大把人食返美心我覺得好震驚
Heyo仲post出來話講明
「冇人生日純粹肚餓」
仲食美心認證 = 藍,扮同路人?

其實政見唔同都唔緊要,但當初周圍打緊仗既時候見到有利可圖就扮同路人開show cap水就好撚嘔心囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞