有無計破解Mytvsuper盒

132 回覆
32 Like 203 Dislike
裝到 android app
轉台誠哥好過
佢個plan包個濕鳩super不過到而家都冇攞過
無可能得 你唔知佢用邊隻u 同埋無人open source 過依隻u既BIOS 個Android OS 唔會認到粒u既硬件
除非你自己搵番粒u既架構 再寫番佢個BIOS
有大陸仔試過寫過某啲常用既電視盒子u既BIOS 黎刷Android ROM 佢都係由底層開始寫上去 個濕鳩mytvsuper 就一定無大陸仔搞過嫁啦 放棄把啦

因為我都有禁諗過
就係唔想睇先睇下點破解囉
sure
估到佢呢D仆街野
所以換都費事換
我諗tvb都係用返嗰啲常用盒子
再用自己launcher等你做唔到其他野姐
應該冇咁得閒由頭整新盒嘅
見網上都有好多外表差唔多樣嘅盒子
flash呢個盒定其他
Its based on Amlogic S812-NV processor, Samsung DDR3-1600 2GB RAM, Toshiba 16GB eMMC, Realtek RTL8192DU WiFi-chipset.

汁:https://forum.xda-developers.com/android-stick--console-computers/amlogic/mytv-super-android-tv-box-t4033873/post81462543
電話都有唔同既cpu 有啲有得刷ROM 姐係有人拎到個粒u既架構去改BIOS match番個Android 實姐好多u雖然個spec似 但個BIOS都有啲唔同
係送㗎我果個 應該個個唔同
留名支持
得閒拎左佢啦
唔拎cctvb又慳一筆
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞