[推到完場] 馬拉加 對 巴塞隆拿

695 回覆
5 Like 5 Dislike
蝗失分
希望巴狗醒醒定定

其實馬拉加守得好好 機會好少仲要把握唔到 抵輸啦

機會其實有幾球單刀咁滯
自己問題

人地單刀多過我地啦

咁自己入撚到就唔同講法啦
最撚燥係ag果球
屌佢老母係到思考人生?

我真係唔撚明佢係咪想讓座咁讓,個球去到前面都收歩

呢條撚樣仲有咩作為?
乜撚都無樣睇得到
垃圾疤狗
對蝗豬埋剩低出下alena/ 其他新仔la

賤種黎緊仲有機會失分咩

對切爾達好似未打

咪撚玩啦伍寶
對切爾達賤種剩係玩燒味都炒佢啦

對西甲冇咩期望
炒到賤種就夠
賤種要客場打希杭同拉科兩隊爭護級

希望佢地爭氣啲啦
垃圾疤狗

賤種黎緊仲有機會失分咩

對切爾達好似未打

咪撚玩啦伍寶

對西甲冇咩期望
炒到賤種就夠

唔好妄想啦 唔比人炒已經偷笑
垃圾疤狗

賤種黎緊仲有機會失分咩

對切爾達好似未打

咪撚玩啦伍寶

對西甲冇咩期望
炒到賤種就夠

比人炒就有 差在破唔破到記錄
今季仲沉過06-07果季
垃圾疤狗

賤種黎緊仲有機會失分咩

對切爾達好似未打

咪撚玩啦伍寶

對西甲冇咩期望
炒到賤種就夠

今季仲沉過07-08果季

希望佢地爭氣啲啦

晒氣啦
邊有爭冠球隊好似巴狗今年咁作客中下遊咁撚廢
有既,英超羅賓漢利物浦

希望佢地爭氣啲啦

希杭都半收皮架啦
拉科護級又穩
其實ag呢條友係咪球玉派過黎搞事

希望佢地爭氣啲啦

希杭都半收皮架啦
拉科護級又穩

拉科唔算穩

希望佢地爭氣啲啦

希杭都半收皮架啦
拉科護級又穩

拉科唔算穩

今年得一隊爭護級之嘛
其餘兩隊定左

希望佢地爭氣啲啦

希杭都半收皮架啦
拉科護級又穩

拉科唔算穩

今年得一隊爭護級之嘛
其餘兩隊定左

我覺得希杭唔係無機
隊波好硬淨同猜得外波,有鬥心
唔係格狗之流
垃圾疤狗

賤種黎緊仲有機會失分咩

對切爾達好似未打

咪撚玩啦伍寶

對西甲冇咩期望
炒到賤種就夠

其實一D都唔沉,對巴黎4:0都可以返到身,沉得去邊
最大問題係安狗,次次作客都玩野,必出AG加個變型陣
我就唔信真係咁巧合,次次聯賽見希望就安排試新陣式
明明連續幾場343都大勝,今場又要來433
屌佢老母,未見過有個教練咁玩死自已隊波

今場無個球員及格 小白一出黎都食哂屎咁無啦啦甩波比人打反擊
都未講msn三個唔知自已做乜鳩 成季呢個狀態多過乜
無球跑動極少 拎住個波都唔知可以做乜 傳黎傳去傳傳下就失
都係果句唔好話迫 連走多步都無
一日你個跑動少過對面 你根本無可能贏
成場波馬拉加整體跑動係多過巴塞 但係成隊巴塞體能下降到好似跑多人2倍咁
太多不必要迂回傳球 連護球hold波都無埋一失就比對面打反擊 跟住就跑回防 自已消耗自已體能

巴黎果場係巴黎自已on9 以為對面無可能追返 完全放棄先有得入咋
到最係一球巴黎成班人都發緊夢 可能諗緊下輪會對咩
垃圾疤狗

賤種黎緊仲有機會失分咩

對切爾達好似未打

咪撚玩啦伍寶

對西甲冇咩期望
炒到賤種就夠

其實一D都唔沉,對巴黎4:0都可以返到身,沉得去邊
最大問題係安狗,次次作客都玩野,必出AG加個變型陣
我就唔信真係咁巧合,次次聯賽見希望就安排試新陣式
明明連續幾場343都大勝,今場又要來433
屌佢老母,未見過有個教練咁玩死自已隊波

今場無個球員及格 小白一出黎都食哂屎咁無啦啦甩波比人打反擊
都未講msn三個唔知自已做乜鳩 成季呢個狀態多過乜
無球跑動極少 拎住個波都唔知可以做乜 傳黎傳去傳傳下就失
都係果句唔好話迫 連走多步都無
一日你個跑動少過對面 你根本無可能贏
成場波馬拉加整體跑動係多過巴塞 但係成隊巴塞體能下降到好似跑多人2倍咁
太多不必要迂回傳球 連護球hold波都無埋一失就比對面打反擊 跟住就跑回防 自已消耗自已體能

巴黎果場係巴黎自已on9 以為對面無可能追返 完全放棄先有得入咋
到最係一球巴黎成班人都發緊夢 可能諗緊下輪會對咩

上一場先J完msn屌打西維爾成條防線
三日後可以水準差咁撚遠
小白係咪要退休喇?
影帝馬斯廢到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞