鄧炳強重申8.31無死過人

243 回覆
30 Like 518 Dislike
講真, 我對黑警最大反感來源唔係831, 而係721, 平時啲閪態度, 有權用盡, 打人
不過呢啲憎恨係必然, 作為政府爪牙, 當個政制不公嘅情況底下, 由一開始個立場都注定係與民為敵, 所以屌你老味唔洗諗修補警民關係
有證據咪攞出黎

點解佢地會受傷
搭黨鐵會無喇喇比人扑穿頭既
係呀。仲有解釋埋 721 唔該
咁公開cctv
屌你老母咪撚維穩啦
死左人話冇死人
咪係囉, 你應該回應社會訴求
應該成立獨立調查委員會咪知事件來龍去脈
依家最大問題係無晒公信力 講多一次都無用
你無人地戈林的能力
多謝你提醒我哋黑警係要死全家
從現場影片可見到警方衝入港鐵車廂,
用警棍毆打車上沒有威脅的人,
警方又向困在車廂內的人發放胡椒噴霧,
叫他們無路可退,同時又禁醫護到場救援。

更令人震驚的是警方一度以疑似是可發射海綿彈的槍械,
近距離、以水平指向車廂內人士。

這些不合法的執法手段只會繼續加劇局勢,無助緩解現局。

https://www.thestandnews.com/politics/%E5%9A%B4%E6%AD%A3%E5%BE%B9%E6%9F%A5831%E6%B8%AF%E9%90%B5%E7%AB%99%E4%BA%8B%E4%BB%B6/
警察都話油塘墜樓件案冇可疑
CCTV呢
屌你老母本身曱甴隊衝入車站無差別打人已經係問題
仲有嗰幾個藍蛆阿叔打人
依家有冇死人都好,曱甴強都要負責
一句死人係假新聞就當831咩事都冇?
721呢屌你老母
大話講得多唔會變真

屌你老母啦柒頭
無死人就公佈cctv啦, 咩都封哂 一句同你講無死人就當無左件事

仲有拉左無差別襲擊市民嘅犯罪警員先,有個17歲男仔同坐輪椅都被打爆頭 流足十分鐘血都止唔到, 嚴重傷人
五毛大軍
就算冇死過人
831衝入車廂無差別恐怖襲擊點解釋
CCTV呢
咁咪公開全撚部黨鐵CCTV 屌你老母 曱甴強
831無死 但901死呀嘛 屌你老母黑警死全家 但本人長命百歲 百病纏身
無死人但又唔肯放CCTV
行得正企得正怕咩對質
除左繼續講大話之外,傻強仲講到明唔會再走雞,上次旺角係睇小左示威者先亂左,即係日後有咩行動都會有大量狗同埋plan好哂黎招呼示威者,手足要更加小心
CCTV
無死人要封咁L多日??
831無死人
可以9月1凌晨失救死

太子站無死人
可以係其他站搬運過程失救死

你太子站無事要封足幾日仲要重新裝修
831後將軍澳 , 調景嶺線爆到仆街都照開
我信 831 打死人
一定要還手足清白
唔通佢話901無死你就信?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞