數碼暴龍玩具討論區#14 新手誤中1001

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
1.5淨係得戰鬥暴龍獸同天女靚,其他唔係好得
淨係鍾意戰暴同鋼加
自己抽 記得好似係抽左兩盒就齊
想問ching啲卡簿係邊到買

好正,11批異畫同07 異畫都係日本入左,相當平;等埋下星期初代卡同劇場版兩套日魂出貨再寄返黎
寄埋啲肺炎返黎好似日本仲嚴重過香港

仲有幾百幾公仔未寄返黎希望無肺炎
其實你地玩開BS卡 身邊有冇朋友都有玩?
我都好想同人玩卡 好想入坑係咁抽卡
但係身邊冇人好似我咁毒
咁記住唔好買玩具同4月唔好買卡,D 卡made in jp 嫁
模型都唔好買,又係mij !
不過最重要都係唔好食任何日本黎既野食
講下笑姐 小9器
非引戰,只係日日D人係咁up,你唔厭,我都厭,最慘有人信個下慘
我都好厭你
句句都要加句係日本訂日本買好平
唔知有無認錯人記得有個f字
呀癡線寶寶就之前成日話淘寶好平
成日見人係群入面提 洗左我腦
屌淘寶就話合理,係日本買得平都有得嘈,仲唔係引戰
我就算講咩日本平,都只係講過兩三次,次次都講唔同野,呢期靜得濟又想搵野嘈先安樂 (利申,記憶中都係講過一次GEM 奧米加自己日本訂平過香港訂、同埋上個post 講左係日本收07 基路比異畫唔使$100)
幾時有嘈你你話日日up你唔厭我都厭
我咪醒起依樣嘢
如果你覺得屌親你既話 sorry李生
講買卡既話幾時日本都係平嫁啦,你上下bigweb睇就知,玩得卡D日本卡網點都識幾個(講緊bigweb已經係貴個幾間)只係話唔急玩,遊日時慢慢買,就慳埋你哋最惦擔心既運費!係見呢邊都冇人打deck先講
唔係話屌唔屌親,係睇你受唔受落,唔係徵BS都唔知香港個價普遍咁高,唔理D人係咪開膠價,咁有個地方有明碼實價,總好過下下同人徵膠價! 之前徵下白卡都有人開我$200-300。咁既市場又點叫人唔走先得,都係想係度討論一下,唔係個個好似你咁好人,$4.5K 放digimon bs卡嫁
華生
請教下 CB02-X03 係cb02 pack 同cb11 pack 個樣有咩分別?
個紋章變左x
BS真紅定紅蓮異畫貴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞