澳門連續超過一個月無新增確診個案,傲視全球

111 回覆
19 Like 49 Dislike
有一條傻閪澳狗,美國德國韓國我會去吖嘛,同埋你睇吓有幾多班機係美國德國韓國黎香港?你呢啲鄉下地方我十幾年都唔去一次,有咩討論價值?

你咁撚鍾意講你咪自己開返個澳門論壇囉,你走黎連登講唔係唔得,但係真係唔關我事吖嘛。即係你走去reddit講你澳門傲視全球啲人咪一樣咁應你,不過你要首先解釋下澳門係咩黎
之前我男朋友肚痛睇醫生黎
無發燒 無上大陸都可以驗
屌你老母
澳門全部都係輸入個案
而且無拜年群組
講真 香港人今次好勁
我哋香港真係一個三線既國際城市黎架 地埋位置又危險
台灣本身少我地幾多國際往來啊?
咁點解澳門唔復課?
屌你老母 你柒咗
【愛瞞報道】澳門中小幼復課再添變數?中山今增兩肺炎確診病例

政府昨日宣佈,非高等教育將不遲於4月20日開課。不過廣東中山今(11日)新確診兩宗武漢肺炎,均由西班牙輸入。根據廣東衛健委資料顯示,兩名患者同為家人,在1月26至3月8日到西班牙探親,3月9日乘飛機經巴黎轉機回國,昨(10日)抵達廣州白雲機場,入境時體溫正常,經核酸檢測呈陽性,當晚被送至中山第二人民醫院隔離治療。當局判斷密切接觸者共有46人,有12人已集中隔離觀察。

教青局早前多次重申,本澳中小幼復課將要同時符合以下兩條件:本澳及廣東省(後將廣東縮窄至珠海、中山)均連續14日沒有新增確診個案;珠海和中山均已宣佈復課。
我住緊果座樓一單武肺確診都無,威唔威?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞