痴撚線 有條女上緊Zoom竟然喺度扑嘢!

1001 回覆
1408 Like 79 Dislike
即刻上位做女神
diu你咩p牌仔 唔夠講又屈人五毛
你係樓主啲fd?
個鼻係
哇 原來今年入學,咁快就扑野真淫娃
絲打真人應該好fun
做hall雞?
10/10
好想識絲打!
講到明咁 LingU毒男們請珍惜
尷尬過關家姐
認真問佢身邊朋友可以幫佢搵下社工
唔好睇唔開
扑野姐
佢要自己online lecture時間扑, 冇人迫佢
自己唔醒目冇熄咪流出冇辦法
佢係叫好彩voice only, 全面否認話把聲唔係佢, 睇緊av之類奈佢唔何
之前啲流出係相同片, 過程出晒街, 嗰啲就真係甩唔到身

都係嗰句, 日後唔好周街得罪人, 好黎好去, 最多咪個個都知但係冇人提起, 算係咁架啦

不過, 有啲野睇完爽完咪算囉, 已經有人起緊底住邊讀咩ig轉左咩名整合晒
狗隻資料又唔見更新得咁積極? 啲狗隻在學後裔又冇人諗佢地會唔會quit U 嘅?
我諗到頂住咗會陰
想知個Professor之後咩反應
好心你心底咪咁差啦
一定要係當事人先覺得唔應該放上Lihkg㗎咩
最初係whatsapp傳我都覺得好好笑
但放上公海真係Over咗
人地得罪你啲咩 要搞到人quit u
你一定生得好樣衰唔抵得人地有得扑野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞