幫一幫廢青男女好冇?

566 回覆
4135 Like 355 Dislike
佢已經賣完咗,但我見樓上有巴絲話元朗好似有黃店都有賣
話者你可以上fb睇下!
希望你可以快啲揾到
睇你點定義囉
當年反過佔中叫唔叫藍
我個人就好欣賞bob叔 敢做敢認 敢認衰同改變
>以前連登一大堆屌游梁,屌天琦係鬼
Gphone護旗

我係唔係喺平行時空, Gphone 護旗 ? 屌天琦係鬼 ? 幾時喺兒登發生過. 就算係有都係屬於極少數.
點解要幫佢先

佢買野唔叫人落訂係咪投資失敗

仲有 佢收幾錢先原本

肯定唔係炒價 咁怕咩依家放
似自己炒燶姐
除非佢有po番d人搵佢訂野個紀錄
佢地黃架咩?
記得啱出片個時俾連登仔屌又低質又抄襲
佢地好用心拍片架
話就話幫香港人買 最後咪又係想賺下錢
咁你又知冇人訂 唔通冇客源屎忽痕走去訂咩名偵探
屌你個個蝕錢叫燒山,有無腦?同路人咁用?
你真識食
越睇個Po就越覺得好迷,喺佢地fb睇過呢條片
唔係抽緊班狗水咩?
https://www.facebook.com/557837681007702/posts/1647367938721332/?vh=e
咁樣講法 乜唔係手足咩?
另外呢條片都好清楚立場啦嘛?
https://www.facebook.com/actiontodayhk/videos/510397476430886/?vh=e
2020年啦
咁樣串起碼唔藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞