原來buyandship爆左煲,有冇代運好推介??

71 回覆
2 Like 6 Dislike
大陸公司
母公司係中通,大陸的
知錯了 現眼報緊
當初諗住唔急無謂坐爆大船,而家先知佢唔只係慢咁簡單
日本樂一番 ems細件勁快(上星期買)
buyipee 網上俾錢,俾埋順豐$10手續費,但去順豐拎件即埸仲要俾多$30
手續費同順豐運費唔識分???
咁難怪buyandship 做到首選.......
Buyipee係穩陣同快,但貴囉
你睇吓出面buyandship有post唔見咗30盒口罩
平日用開揀佢地自己送貨,不過 cs 話最近送貨都 full 晒,所以我揀左sf 到付
bns可以送晒D貨到香港倉後合拼
buyipee 要填左訂單先? 冇得到香港倉才合拼填訂單?
有無人用樂郵,1月收左件到而家都未運
瘋狂用Buyippee未出過事
buyandship月頭入庫, 令日仲等緊機位, 4月都唔知收唔收到.
都係搵定第二間算.
知唔知依家buyipee美國倉咩環境?
收咁貴好似真係有d門路可以快送過其他公司
巴打你係美國定日本?
美國唔知
英國 日本都收到野
時間上同平時都差唔多
美國, 今日收左件, 佢網頁真係唔係太update...
過左4日仲係portland 希望係唔update 無理由4日都去唔到LA
Buy and ship 極差轉運公司。超不負責任,唔好用呢間集運!

事源我係7月5號用這間公司轉寄美國貨品,但出現寄失的問題,詢問左客服,在我的地址和資料完全沒有寫錯的情況,他們回應一句「這個件不是我們由倉庫簽收」就不再理會我的查詢,不打算提供任何幫助。

當我跟足所有程序進行轉運,寫左正確的地址收件人,但竟然有咁大的機會寄失,寄失後亦尋求不到任何幫助。

大家小心,一個唔好彩出現什麼問題都不會幫助你地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞