(緊急)(突發)(九十二籤手足)(放炸彈封關手足)(眾籌)香港革命軍要經費

239 回覆
166 Like 14 Dislike
今次武漢肺炎真正救港唔單止係醫護,

要記住我地有一班義士為香港為我地放左幾個炸彈封關。

手足有難我地救唔到,有錢有能力可唔可以幫下

見到幫救推10次同share下,就算冇能力捐錢都比大家知道香港真係有英雄

tg group內有捐款方法同教學

資料from 九十二籤tg : https://t.me/sign92

以下為訊息:

眾籌革命

首先要對香港人道個歉先,因為認為短期內留喺香港風險太高,未報到仇就出左埠迴避,但我地好快會返黎。亦需要大家幫手,用下面嘅bitcoin銀包地址籌錢俾我地革命:

17LptDsFgtDhgyXGGswf71r5ygevYXrbj9

經過明愛、羅湖炸彈事件之後,相信九十二籤呢個名已經俾好多人留意緊,我地係一班已經將前途押上換取公義嘅流亡人士。

羅湖事件過後,我哋亦曾打算直攻深圳灣,但考慮過風險未免太高,一失手就會直接送中。多謝關心我地嘅連登仔提醒我地唔好入局,決定採用連登意見交返俾和理非接力,暫時離港迴避。

我地成個團隊已經將身家投入晒呢場戰爭,所以好現實地講,我地需要資金繼續營運。食飯係錢,買軍火炸藥係錢,運輸亦係錢,做安全措施亦係錢,單靠我地自己團隊係冇可能繼續營運落去。

「時代革命」、「香港人報仇」對我地黎講唔係口號,係行動。我地明白有勇氣實踐嘅人唔多,但希望真係想報仇嘅人冇忘記周同學、彥霖、被強姦、被失蹤、被墮樓、變浮屍嘅手足,唔敢出力可以向我地出錢。我地需要嘅唔係單單幫手足永無了期地逃走,唔應該係今日有幾餐飯卷就當彌補左失去未來嘅細路,而係真正嘅反擊、復仇。只有勝利先可以真正幫助其他流亡嘅手足返黎,只有勝利先可以令班細路唔再需要以飯卷渡日,只有勝利先可以對得住我地失去左嘅手足。

我地會喺下一個post開始教大家點樣經由bitcoin呢種匿名嘅途徑幫我地眾籌,希望睇到香港人仍然留有鬥志,冇忘記傷痛。

光復香港
時代革命

天琦上訴10分鐘可以有10萬,今次得唔得?大家千其唔好有個有人會做有人會捐既心態,記住我哋開始時嘅心態,多你一個係好多,少你一個真係好少

我呢個冷氣軍師都明白大家唔係冷卻左,而係無力,而家有人幫我哋做我地唔敢既野,求下大家推10次將呢篇野置頂。
Tg group內有bitcoin捐錢教學
唉 咁都推唔起就真係
手足比條命出黎,連登仔用少少時間推po都唔肯?
Push
Push
Push
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞