〖突發〗〖已FC〗多功能抗爭App 香城Online登陸IOS啦

3871 回覆
1938 Like 14 Dislike
又係我城仔啦,今次做聖誕老人嚟派禮物畀大家
香城首家Online上線啦
本App不設智力門檻,只設毅力門檻
無論係冷氣暖氣抽濕機軍師都可以出一分力
記得睇到最尾

有玩Web版嘅朋友記得入返Web版撳主頁面我要轉生

香城Online新聞部要人

入Game嘅隨意門
http://bit.ly/HKOnlinePortal
AN IOS 電腦通用

仲有 記得塞爆城仔FB IG:
Facebook: http://bit.ly/HKOFacebook
IG : http://bit.ly/HKGIG
TG: https://t.me/GloryHkgOnline

希望無論係App Store 連登 FB IG都好
大家記得CLS城仔

後記
今日係831半周年,希望大家仲記得手足,依舊對抗爭保持熱度。
問吓自己:除咗肺炎之外幾耐冇出席;離隊咗幾耐,再諗吓六七月嘅自己。

休息要過返自己嘅生活冇可能係自私,但要記住有返自己生活唔等同返番去六月前嘅生活。前者將抗爭融入生活,隨時歸隊;後者當冇事發生過,自欺欺人。

希望和理非唔好將抗爭停留喺食黃店,那怕係有幾大嘅包袱、咩原因出唔到都好,都知道自己仲可以做到啲咩,唔好自我設限。每日一小步將抗爭融入生活,達至真正黃金生活圈。

大家咪成日J 721嘅上環,J當時嘅勇氣同士氣,呢兩樣嘢係由團結而成嘅。之前提倡對路人Be Humble,依家大家應該對同路人Be Humble,多啲互相扶持耐心同鼓勵;少啲指責同標籤。

記得伴手足同行光復之路,希望有一日呢個App只會喺博物館出現。

城仔
太子恐襲半周年
以下係香城Online嘅簡介
廢事打太多輸民意-O-O-

日程表 啱哂金魚記憶嘅你
TG、FB資訊太多,連登熱門冇行動Post?
城仔幫你整合哂好似嚟M咁Mark哂喺月曆,再加埋通知,
大忙人約人前睇一睇再冇藉口話有嘢做唔嚟。

任務欄 啱哂和理非嘅你
冇保特跑得咁快?IVE送花咁大膽?兩老實施宵禁?
所以上唔到前線幫唔到大家!?
莫講朋炎 WW3你都做到任務
只要包袱冇壓死城仔同部電話,就出到一分力

黃店資料 啱哂為食Shopping嘅你
有齊黃店資料,遲啲會考慮食完有Exp加

回血劍 啱哂無力走落去嘅你
唔講太多,記得返房先睇

百寶袋 啱哂懶嘅你
有齊所有有關抗爭所用到嘅嘢,身心錢衣食住行都有,你能說都有,
係冇女

一個App都咁多功能,
一個人又點會得一種功能呢?

大家等到IOS上架啦
Push
用Flutter寫?
push
721 831 101 1111 1112 1117 1118
cls 呢個post推唔上去?
Push
係鄉里
城仔仲記得
巴打真聰明
如果想交流/指點吓城仔可以TG城仔
咁終於上到app store 要幫手推啦
支持
push
咁就要大大力
大大力咁推
push
push
接近1/4年
等到櫻花都開
黑警加人工
你哋冇立法會權就係咁
一世都會係奴隸
有立法會就可以玩哂
吹咩

5月1日前唔登記功能組別
就輸9成。

柒婆提醒大家
721 831 101 1111 1112 1117 1118
直選都要推
18-24得五成人係選民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞