[I/A]狂暴騎士 Knighthood

901 回覆
8 Like 0 Dislike
琴晚入咗另一個公會
想打埋隻活動王先過嚟
同埋我得lv18 只係新手嚟 見你都lv38
好 到時見有位就自己申請

新舊玩家都歡迎 每日online打下就得
兩日inactive我就會清走
你打左一次隻王 就算離開左公會
隻王死左你都會有獎勵
白武最強
Hey, I wanted to let you all know: We're actively discussing the "guild jumping" issue right now. It's a cheese tactic and we want to make sure Knights who are loyal to their guild reap the rewards. Stay tuned.

(If you want to make sure you hear this kind of in-game gossip before anyone else, please note I post as Astrid in our forum - which you reach in game by tapping the social button on your campfire page. This particular tidbit was posted in the Tavern under the headling "Guild Jumping is CHEESE.")

浪人要改啦
正常要啦
不過已經farm哂event
正常都要改
但岩岩先玩,鬼佬好似刷到6星血法
想問
浪人入人公會打過一次王
之後隻王死左我收到奬勵但唔見有分拎?
一般boss top25 damage先有獎勵
活動boss就點都有

長知識了 thanks
終於買到46lv白武 過左第5關
卡左第4關
無錢買37lv武
46要幾錢?
46白武要94240
第4關,賣36既民兵同不死
第5係咩怪先,希望過到去第5版買裝再換46
第5層要幾多LV先過到
D惡魔打人痛到仆街
頭2round殺到前面兩隻就贏左

有冇巴打知點解
要打晒咁多款唔同屬性嘅漫遊怪
唔該晒巴打
是咪一定要拎隻克惡魔英雄
36LV,死得好快
你頭2ROUND殺得哂前面兩隻
後面應該就夠打
d經驗卷軸點使用?
冇野,原來d卷軸係英雄用
request左入Guild仲未有人批
想問係一日內要打哂定點,我好似打完哂都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞