有個變態脫光底褲,jer jer 打我面

217 回覆
163 Like 18 Dislike
DEMO
聽住先
https://app.box.com/s/1z1rgerv2m6448lp8dtt46hkz9pqnviv

唉屌,把聲

係咪太過模仿
我一時間諗唔到用咩聲唱就扮住先

我覺得ok喎

ok呀,似先好笑
DEMO
聽住先
https://app.box.com/s/1z1rgerv2m6448lp8dtt46hkz9pqnviv

唉屌,把聲

係咪太過模仿
我一時間諗唔到用咩聲唱就扮住先

我覺得ok喎

多謝兩位
咁改好我再入嚟
快點改好出歌啦 一陣挽歌又入嚟啦
hall莊碌鳩得一吋 短小兼鬆軟

皇后大道東?
人人都J hall life 唯獨skylee好厭倦
似個瘋漢 滿肚鬱結 怒罵沒體驗
徐徐拎出賓州 期望拍攝新片段
晚晚剝褲 晚晚出野 受辱作自然

Hall Life之中嘗盡痛苦,新生少不免
身處KongU 嚐盡hall莊 賓州的加冕

去到最後上了報章 學校未凌亂
短小JJ扑不斷 想起心會酸

悠然想起當天無盡冷眼加咀臉
笑我好細 笑我好幼 現實盡體驗
祈求短片消失 唯獨播放不間斷
見慣風雨 見慣改變 盡視作自然

Hall Life之中嘗盡痛苦,join hall少不免
數個變態壓低手腳,jer jer 打我面
得到一宿 嚐盡百鳩 屌打真痴線

偶爾踫上了急風 步伐未凌亂
心底之中知分寸 得失差一線
披荊斬棘的挑戰 光輝不眷戀

SKY LEE SU唔願接手 逼迫想私了
每晚訓覺也都恐有 賓周打我面

身處高峰 嚐盡雨絲 輕風的加冕

悠然推窗觀天 雲漸散去星再現
雨線飄斷 似我的臉 熱淚聚滿面
無求一生光輝 唯望鬥志不會斷
似你碌嘢 叫我奶啜 fing在我面前

似你的臉 叫我扑向 fing在你面前

頭四句唔啱音
碌鳩打你個頭 你阿媽話痛!

高登
人人都J hall life 唯獨skylee好厭倦
似個瘋漢 滿肚鬱結 怒罵沒體驗
徐徐拎出賓州 期望拍攝新片段
晚晚剝褲 晚晚出野 受辱作自然

Hall Life之中嘗盡痛苦,新生少不免
身處KongU 嚐盡hall莊 賓州的加冕

去到最後上了報章 學校未凌亂
短小JJ扑不斷 想起心會酸

悠然想起房中陽具下下鞭佢臉
笑我好細 笑我好幼 現實盡體驗
祈求短片消失 唯獨播放不間斷
見慣風雨 見慣改變 盡視作自然

Hall Life之中嘗盡痛苦,join hall少不免
數個變態壓低手腳,jer jer 打我面
得到一宿 嚐盡百鳩 屌打真痴線

SKY LEE SU唔願接手 逼迫想私了
每晚訓覺也都恐有 賓周打我面

身處高峰 嚐盡雨絲 輕風的加冕

偶爾踫上了大仙 步伐未凌亂

悠然推窗觀天 雲漸散去星再現
雨線飄斷 似我的臉 熱淚聚滿面
無求一生光輝 唯望鬥志不會斷
似你碌嘢 叫我奶啜 fing在我面前

似你的臉 叫我扑向 fing在你面前

頭四句唔啱音

高登

我哋太慢

係咪樓豬2邊po
無理由兩句野都一模一樣
樹下有一隻蟬 跌落你身邊
點會未聽過
利申:20歲仔
留下了我碌鳩 在那七警的角落
將建超暗角打鑊
https://www.youtube.com/watch?v=zJ_MDYsj25k

高登

我哋太慢

係咪樓豬2邊po
無理由兩句野都一模一樣

http://m3.hkgolden.com/view.aspx?message=6703015

係樓豬抄人定係高登開po個個係樓豬黎
除非隔離登條友係樓主 如果唔係唔好影衰我地啦

仲以為格離登炒人
除非隔離登條友係樓主 如果唔係唔好影衰我地啦

難啲啵隔左成10個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞