cctai咪又係等於黃五毛

105 回覆
90 Like 48 Dislike
都成八個月你估啲人都淨係識得睇熱門咩 日日喺到爆閘推拉 講真 要睇cc嘢就自然會入cctai使鬼靠你個熱門咩 啲post一唔滿意就一定係五毛 鬼 pr公司 乜都唔撚講得 開post要問過你咁 十足十中共 扼殺討論空間 同執咗個登有咩分別
感情台狗行開啲吠
上唔到熱門好大獲架
會好多人睇唔到 就黎輸 仲要俾人屌

所以自推x10
創意台樓豬
樓主你開PO有無問過CC台熱門師??
而加邊個比你係CC台開POST呀
走先 你加油
反共產黨 但想推行自己心目中嘅共產主義

做生意唔係成本價又人血饅頭
又唔畀人出街一定要留屋企
所有人講嘢諗嘢一定要一式一樣
上唔到熱門 班付出既手足就係condom
細細個2000fun 有玩置頂 post
建議連仔引入返置頂功能
仲要有閱讀權限 減少五毛洗地
youtube有黃標又話人打壓 黃標不嬲亂派㗎啦
樓主快走!
不嬲自己揀台睇 無入過熱門
呢兩個post就係例子 cctai狗亂吠 結果吠錯手足

有無人覺得時事台班人騎劫左連登?
https://lih.kg/1875927

終於判左刑 上連登放鬆下比人瘋狂狙擊
https://lih.kg/1876220
就算唔揀台都係睇吹水台 未入過熱門睇
跟本係YouTube唔夠廣告派 僧多粥少
不過黃標片會減曝光的確係唔理想
cctai狗馬爻口吾刀?
6 爆閘師
樓主pr公司 拉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞