(YouTube戰線) 跪求訂閱 我哋係專訪問黃店既Yellowland HK(2)

1001 回覆
132 Like 10 Dislike

大家記得at least 1萬蚊捐一半出去,比唔同嘅傳媒機構呀

同埋幫到流亡手足嘅基金。

不過都要提防突然冒起嘅冒充基金,扼我地錢
還押3寶手足開飯
還押3寶老荔日常🍜🍝
🐷三寶Channel目的志在大家透過此頻道了解及關心還押三寶在荔枝角收押所內的生活,情況,並提供途徑予大家寫信給三寶,以及尋找有心人幫助阿寶自資律師/私家飯/其他費用。
https://t.me/openriceforbaby

大家可以參考下呢個channel, 幾好架,好似多左個窗望入去慘為香港犧牲而遭還押嘅手足,我每次見到手足嘅字,我都忍唔住貨d入去,好掛住手足呀
Ok 即刻幫推
Push
我諗住有3個大方向

1. 本地講真話嘅傳媒
2. 還押/被捕手足,同埋義務律師
3. 海外流亡手足

呢3大類人都好需要我地嘅支持

大家小心fc每一個渠道,我怕會有好多新嘅基金彈出黎呃尻我地手足嘅資源。
你見今日10000蚊呢個issue已經引左好多狗出黎,佢地眼中只係得錢,垃圾
我諗住有3個大方向有效地使用敵人比我地嘅資源(捐5成啦)

1. 本地講真話嘅傳媒
2. 還押/被捕手足,同埋義務律師
3. 海外流亡手足

呢3大類人都好需要我地嘅支持

大家小心fc每一個渠道,我怕會有好多新嘅基金彈出黎呃尻我地手足嘅資源。
你見今日10000蚊呢個issue已經引左好多狗出黎,佢地眼中只係得錢,垃圾
push
各位早晨!
Push
佢地人格同良知只值一萬蚊
1部iphone, 1pack課金,就已經滿足,真係同隻豬冇分別
btw 我已經介紹哂比所有朋友知呢個youtube channel. 我亦都動用哂我10個google acc subs哂同like哂。

再黎就要靠樓主比片出黎我再share出去啦
(Youtube戰線)跪求訂閱 我地係專訪問黃店既Yellowland HK
https://lih.kg/1898476
哎呀!唔記得打個3字
我開左三喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞