私服 亂online 懷舊版本

215 回覆
13 Like 7 Dislike
香港人開既server

人在鳳凰 歡迎加入
20號開咗服 電算比台仔霸咗

Tg https://t.me/babyjjj2263

DMC亂online 新服 <Asgard> 經已登場
*
前言
DMC亂向來定位高質素遊戲體驗, 這次同樣為大家帶來的是四職平衡, 兼加入創新玩法的EP3版本, 如[移動中可使用狀態技能], 耍酷用的[變身技能], 全新的[怪物資料庫]等, 讓大家繼續享受這趟高質戰士之旅!
*  
Asgard 設定
✅開放職業:格鬥、劍道、弓箭、氣功
✅開放完整官方任務
✅最高等級:210
✅最高技能:167
✅最高裝備:刻骨系列
✅最高研磨:+9
✅最高地圖:聖財團90F
✅經驗值:1.0倍
✅金錢:2.0倍
✅掉寶:2.0倍
✅贈送好友卡、永久公車卡、永久前點卡、永久起點卡
✅開放每日簽到獎賞
✅開放商洞電算室:週三, 週六, 週日 21:00
✅開放學院殊死鬥:每日06:00, 14:00, 22:00
✅伺服器維護時間:每週六早上6:00

三種貨幣:
遊戲幣:購買NPC部份物品以及玩家掛商物品!

貢獻點(CP):上線30分鐘獲1 CP,系統會自行計算並每30分鐘自動存入玩家背包內!在學院廣場掛商可獲額外 CP!

紅利(PP):贊助本服用作租用伺服器以及進行防禦外來攻擊資金的玩家將會獲得指定比例的紅利。紅利可在不同伺服器中自由使用!

老掉牙的功能如: 遊戲內置商城, 注冊, 排行榜, 全屏擊殺公告, 全屏掉寶公告, 全屏沖裝公告 等就不多提了.
隨機屬性改造卡, 技能改造卡 一律不開放!

更多細節請到遊戲內體驗!

『Facebook』:Daddy May Cry
『版本類型』:EP3 Season 2
『公測日期』:2020年2月15日晚上8時
『開服日期』:2020年2月20日晚上8時
『下載地址』:https://dmcranol.home.blog/#download-links
記住揀EP3既版本,EP9版本已經被台仔控制晒
想玩
Join ok?
好啊 你下載左開埋帳再加我好友
Game id: 殺無赦
https://www.facebook.com/575740945879529/posts/2717072951746307/?d=n

而家係呢個post留id有1000點送 好重要 可以買兩日經驗加乘
差兩個人開組織啊 有無人玩啊
真懷念
好撚懷念..
JOIN US
一齊玩啦 唔夠人開組織啊
浸唔浸新手玩以前屋企冇電腦冇玩過
緊係得啦 帶埋升又點話
會唔會玩一排就汁
呢個server暫時黎講都穩定,佢仲有隻EP9版本開左差唔多大半年而家仲run緊
我應該down 主程式定autopatch launcher
主程式就得
樓主係gm?
唔係
又一隻拉跳服
個個見女神勇咁好搵都開呢個版
鳳凰要人
轉唔到中文喎 一堆亂碼
之前又話俾台仔偷左錢
一陣會唔會又作個故仔關ser
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞