[so9sad]今日先加入連登

102 回覆
14 Like 1 Dislike

屈機男永遠只會活喺我陰影之下

佢又周圍教人點做有錢人

應唔應戰都講聲等屈機男部署下一步啦
唔回應又狙擊人好似小家咗啲啲
不喜就別插 以事論事

我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
起步價一萬,挑戰者先出手,之後輪流double上,比唔出者敗。
輸左要點開局再傾

米蛇呢個proposal屈機男你點睇?

我:
我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
起步價一萬,挑戰者先出手,之後輪流double上,比唔出者敗。
輸左要點開局再傾

我開左挑機盤

隻死狗認唔肯受就歡迎隨時開波

今次你想挑米蛇機, 由你捐先喎~

唔好又賴皮喎, 你賴皮有前科喎

同阿域個玩法一樣

一方定捐錢額

另一方揀先後

或者掉轉

咁你想捐幾錢呀? 廣大花生友做証

屈機男公開挑戰#54337 沈門(上香的弟子) 鬥捐錢
https://lihkg.com/thread/181417?ref=ios

開左好耐等呢條柒頭

人地唔應你, 咪當佢不應戰law

咁大個米蛇比你挑, 你想捐幾錢呀? 廣大花生友做証

條柒頭私私縮縮咁敢應

我開左挑機盤

隻死狗認唔肯受就歡迎隨時開波

同阿域個玩法一樣

一方定捐錢額

另一方揀先後

或者掉轉

https://lihkg.com/thread/181417?ref=ios

開左好耐等呢條柒頭

條柒頭私私縮縮咁敢應

你搵左米蛇覆桌再講啦 你咪又係縮下縮下唔敢屌佢

佢又周圍教人點做有錢人

不喜就別插 以事論事

我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

我:
我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

而家你挑米蛇 是咪你出一萬先呢?

同阿域個玩法一樣

一方定捐錢額

另一方揀先後

或者掉轉

開左好耐等呢條柒頭

條柒頭私私縮縮咁敢應

你搵左米蛇覆桌再講啦 你咪又係縮下縮下唔敢屌佢

搵乜鳩?

隻死狗出來認唔敢受挑即刻開波玩

廢鳩事隻死狗塘邊鶴煩鳩住晒

佢又周圍教人點做有錢人

不喜就別插 以事論事

我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

我:
我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

隻死狗出左來先啦

佢又周圍教人點做有錢人

不喜就別插 以事論事

我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

我:
我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

隻死狗出左來先啦

咁即係呢場戰鬥又無得睇

不喜就別插 以事論事

我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

我:
我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

隻死狗出左來先啦

咁即係呢場戰鬥又無得睇

我開左盤好耐

隻死狗都成日上連登

不喜就別插 以事論事

我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

我:
我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

隻死狗出左來先啦

咁即係呢場戰鬥又無得睇

我開左盤好耐

隻死狗都成日上連登

屌, 好撚肉酸. 成日搵人做擋箭牌.
屈機狗一樣閃閃縮縮唔敢面對米蛇
屈狗又想挑人捐先之後自己笠水就話伏米sir
食屎啦,上次柒完一次仲柒唔夠咩
你係挑既就先捐一萬,冇就收皮啦
米sir 上次真金白銀捐5千,唔似你淨係打嘴炮呀

不喜就別插 以事論事

我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

我:
我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

隻死狗出左來先啦

咁即係呢場戰鬥又無得睇

我開左盤好耐

隻死狗都成日上連登

屌, 好撚肉酸. 成日搵人做擋箭牌.
屈機狗一樣閃閃縮縮唔敢面對米蛇

屈蛇始終都要活在米蛇既陰影之下
米蛇 屈機男開咗proposal了

https://lihkg.com/thread/181417/page/5?ref=android
#95 點睇

https://lihkg.com/thread/181417/page/5?ref=android
#95 點睇

輸左罰咩先

#95 點睇

輸左罰咩先

Propose 啦

#95 點睇

輸左罰咩先

Propose 啦

開左post, 等巴打公投
你都可以比下意見
條賤狗屈機男重覆使用“鬥捐錢”黎排除異己,大家唔好上佢當,各花生友亦不宜促成事件發生,咁樣只會令佢得酲。
最有效方法係遇到屈狗挑戰,quote我出黎
因為無論佢贏你地任何一個都好,佢一生人都只會活喺我陰影之下

米sir
條賤狗屈機男重覆使用“鬥捐錢”黎排除異己,大家唔好上佢當,各花生友亦不宜促成事件發生,咁樣只會令佢得酲。
最有效方法係遇到屈狗挑戰,quote我出黎
因為無論佢贏你地任何一個都好,佢一生人都只會活喺我陰影之下

米sir

米sir贊助屌打屈機男徵文比賽

有錢嫁

快d參加!

#95 點睇

輸左罰咩先

Propose 啦

開左post, 等巴打公投
你都可以比下意見

米蛇一世fans
推推佢

佢又周圍教人點做有錢人

不喜就別插 以事論事

我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

我:
我隨時歡迎大家做善事
想挑我機好簡單:
輸左要點開局再傾

原來屈機狗預左成$10000開局架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞