New balance 吹水區 (21)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
Extra butter 係咪仲未出?
定係唔會有任何Email通知?
好似中左先有
點解日本官網又無us13
但而家到到都有us13
一直諗唔明

明明上次望End都好似無 唔知有無睇錯
13 美國網先多
呢度唔中既人去禁仲易啦 sns end咁難中
希望香港都易中1300
有冇爸打知道如果1300JP大半碼會唔會好影響腳感,加咩鞋墊上去會最舒服
咁End都幾多貨
我990同1300都唔識欣賞, 淨係鍾意美制996同英制576
呢對原價2千幾其實好似十幾年都冇加個價值(唔知岩唔岩), 但就係咁係sneaker 講唔計high-end brand 其實已經算偏貴,
但炒鞋個市場之前990XG2 一出都要加幾百, 呢對仲要限量3000內比較難收到, 當然4000既可以慢慢磨過一排先收個價應該會回一回
唔記得講, 仆街沈嘉偉間exit 有得抽
少人著, 冇人搶咪幾好, 啲款好快做減價,
連埋運費都駛1000就買到, 真係好爽
我第一對NB係橙色皮576, 都成十幾年前
如果加兩百水腳可以收到我都會買多兩對當士啤
唔撚抽
992gr仲有無地方有?
我都搵咗好多朋友幫手抽,如果中多過一對應該都會原價放畀真心鐘意嘅巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞