有物體結婚玩轉婚攝公司

16 回覆
1 Like 2 Dislike
故事都幾長, FB 原 post 幾十張對話 history 下面有 link
唔睇返啲對話,睇FB 留言大概知咩事
部份精華如下:

https://www.facebook.com/1884325085159734/posts/2574499906142245/?d=n
有冇懶人包?幾日前望過佢44張圖真係好多

呢啲熱狗就唔追擊,去屌同路人
唔好結囉呢班垃圾
而家揚晒出嚟 佢地結婚實賀下佢地喎
延遲一次都算啦 唔收你錢算係咁
延遲第二次都想唔收錢 想貪幾多小便宜呀
就算係忠義勇武嘅警察,改期都要畀錢架,屌佢地全家。仲要人地接咗單生意先話自己係警察,明知自己咁撚乞人憎,就咪撚結啦。橫掂改兩次期都咁樣,整定呢對狗男女都係唔會結得成婚架喇,天意嚟架。
第一次免費幫佢哋改,已經算係咁,仲要係前兩日先同公司講,搞到人哋失哂預算,人手個啲一早安排咗
第二次改點都要收錢啦,話之你咩原因啦,$3800都俾唔起,唔好學人結婚啦
仲有個弱智新娘,因為個唔係嗰個攝影師就冇心情結婚,咁就咪撚結啦,心智都未成熟學咩人結婚
仲要講咩試完妝但覺得big day個妝唔啱可以點
咁要試妝嚟做咩如果你試妝個時已經唔滿意,就直接換第二個啦
仲要扮哂嘢話間公司唔幫佢改期就係唔為佢員工著想,咁人地依段時間唔使搵食嘅,冇人知道個肺炎幾時完
結得成咩?
一次唔靚咪下次結再影過囉
偽進無賴文化
叫佢改到下一世至結啦
呢一世整定結唔成架啦
好撚心啦
咩都要公司suffer哂
你客都要食番 d啦
唔滿意 未下次結嘅時候做好啲
人人結婚唔通個個都想結婚咩
真係難為個新娘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞